Luni, 14 Octombrie 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7505 $ 4.3479
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

20 de ani cu Vița de Vie, sărbătoriți în clubul Doors

Articol publicat Marti, 15 Martie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene

Sursa foto: amosnews.ro

Sursa foto: amosnews.ro

Sursa foto: Club Doors

Sursa foto: Club Doors
Sursa foto: amosnews.ro

Sursa foto: amosnews.ro

Clubul Doors vă așteaptă vineri, 18 martie, de la ora 21.00, la concertul aniversar 20 de ani cu Vița de Vie. Prețul unui bilet la acest show de senzație este de 30 de lei.

De fix două decenii, îndrăgita trupă de rock alternativ a reușit să se mențină în topul preferințelor fanilor din țară și străinătate. Cu opt materiale discografice la activ și 20 de ani de activitate, Vița de Vie a dat marea lovitură pe piața muzicală românească în 1999, odată cu lansarea albumului „Fenomental” și a videoclipului piesei „Basul și cu toba mare”. În 2000, a lansat videoclipul „Vino la mine”, trupa primind premiul Otto pentru cea mai bună formație, acordat de revista Bravo. 
Albumul „Exxtra” este lansat în 2001, alături de videoclipurile „Sunetul mai tare” și „Liber”, cuprinzând colaborări cu Șuie Paparude, Paraziții, Ganja și K-Gula. 
Un an mai târziu, „Exxtra" primește premiul UPFR pentru „Cel mai bun album alternativ”, fiind lansate albumul „Doi” și videoclipul „Visare”. În 2003, apar videoclipurile „Varza” și „Totata”.

După albumele „Egon", „Fenomental" și „Fethish", Vița de Vie lansează „Acustic”, un material ce cuprinde cele mai cunoscute piese ale trupei, reorchestrate într-o manieră neobișnuită, mergând uneori până la clasic, jazz sau bossanova. 

În 2014, Vița de Vie a sărbătorit alături de fani împlinirea a 15 ani de la lansarea celui mai bine vândut album - „Fenomental" - printr-un turneu național ce s-a încheiat în octombrie cu un concert de proporții susținut la Arenele Romane, la care au participat peste 3000 de oameni.
În februarie 2016, a sărbătorit 20 de ani de activitate printr-un concert de excepție, la Arenele Romane. Tot în februarie, Vița de Vie a lansat single-ul „Inimi Surde”.

Pentru informații și rezervări la concertul de vineri, din clubul Doors, organizatorii au pus la dispoziția publicului numărul de telefon: 0763.66.16.22.