Vineri, 19 Aprilie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

A MURIT ACTORUL LUKE PERRY, CELEBRU PENTRU ROLUL DIN SERIALUL "BEVERLY HILLS 90210"

Articol publicat Luni, 04 Martie 2019

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz

Actorul american Luke Perry, devenit celebru pentru rolul jucat în serialul "Beverly Hills, 90210", a decedat, afirmă surse citate de presa internaţională.

Potrivit Mediafax, Luke Perry a decedat la vârsta de 52 de ani, în urma unui atac cerebral masiv.

Actorul era internat de câteva zile în Spitalul "St. Joseph" din Burbank, California, iar decesul s-a produs luni dimineaţă, informează BBC şi TMZ.com. Potrivit reprezentantului său, Perry i-a avut alături pe copiii săi, Jack şi Sophie, pe logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soţie Minnie Sharp, pe mama Ann Bennett, pe tatăl vitreg, Steve Bennett, dar şi pe fratele Tom Perry, sora lui, Amy Coder şi alte rude. 

Născut pe 11 octombrie 1966, Luke Perry a avut o carieră prolifică în cinematografie. A devenit celebru cu rolul personajului "Dylan McKay" în serialul "Beverly Hills, 90210". De asemenea, a jucat în filmele "Riverdale" şi "Once Upon a Time in Hollywood".