Vineri, 29 Martie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Astăzi

Acorduri simfonice de mai, la Teatrul „Oleg Danovski”

Articol publicat Vineri, 08 Mai 2015

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Culturale

Sursa foto: tnobconstanta.ro

Sursa foto: tnobconstanta.ro
Sursa foto: tnobconstanta.ro

Sursa foto: tnobconstanta.ro

Iubitorii muzicii simfonice sunt invitați, astăzi, de la ora 19.00, la Teatrul Național de Operă și Balet (TNOB) „Oleg Danovski” din Constanța, să se relaxeze în acorduri clasice. Concertul simfonic propus de TNOB va aduce în fața publicului de la malul mării un dirijor din Statele Unite ale Americii, Vivian Conejero, la pupitrul orchestrei simfonice a teatrului. Solista concertului va fi Laura Alonso Padin din Spania, iar programul serii include partituri de Wagner - Uvertura la opera „Tannhauser”, Mozart - Uvertura la opera „Idomeneo”, arii din Mozart, Puccini, Gounod, Bellini, Offenbach, precum și Uvertura fantezie „Francesca da Rimini”, de Ceaikovski.

Biletele se pot procura de la agenția TNOB, la prețul de 25, 30 și 40 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. Pensionarii vor plăti pe un tichet 20 de lei, iar elevii și studenții în grup organizat, 15 lei.