Miercuri, 03 Iunie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Actorul Steven Seagal a devenit cetățean sârb

Articol publicat Marti, 12 Ianuarie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz

Sursa foto: politico.com

Sursa foto: politico.com
Sursa foto: politico.com

Sursa foto: politico.com

Celebrul actor american Steven Seagal, producător, scriitor, practicant al artelor marțiale, a devenit oficial cetățean sârb. Vedeta filmelor cu arte marțiale (Seagal este deținătorul unei centuri negre 7 dan în Aikido) a obținut, luni, 11 ianuarie, cetățenia sârbă. Anunțul a fost făcut de RTS, televiziunea de stat din Sebia.

Artistul în vârstă de 63 de ani s-a aflat, în decembrie 2015, de două ori la Belgrad, fiind primit de către președintele Tomislav Nikolic și de către premierul Aleksandar Vucic. Cu aceste ocazii, actorul a declarat că va „face tot posibilul pentru a promova Serbia" în lume și și-a exprimat dorința de a înființa o școală de Aikido în capitala Serbiei.

Starul din „The Patriot” este, totodată, și un cântăreț și un chitarist pasionat de blues, fapt pentru care, de Revelion, a concertat la Belgrad în aer liber, pe o scenă amplasată în centrul orașului.