Miercuri, 12 August 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Actrița Emily Blunt, însărcinată cu al doilea copil

Articol publicat Joi, 28 Ianuarie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz

Sursa foto: fullhdpictures.com

Sursa foto: fullhdpictures.com
Sursa foto: fullhdpictures.com

Sursa foto: fullhdpictures.com

Protagonista filmului „Diavolul se îmbracă de la Prada", Emily Blunt, este gravidă cu cel de-al doilea copil, potrivit contactmusic.com. Vestea a fost confirmată oficial de către reprezentanții frumoasei actrițe britanice, care este căsătorită cu cineastul american John Krasinski.

Emily Blunt, în vârstă de 32 de ani şi actorul John Krasinski, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit în Italia, în 2010. Cei doi mai au împreună o fetiţă, Hazel, care s-a născut în februarie 2014.

Actrița britanică s-a remarcat odată cu rolul din drama „Dragoste de-o vară/ My Summer of Love" (2004), pentru ca doi ani mai târziu, să fie nominalizată la Globul de Aur şi la premiile BAFTA pentru pelicula „Diavolul se îmbracă de la Prada" (2006). Ulterior, a primit roluri importante în diferite producţii americane şi britanice, precum „Războiul lui Charlie/ Charlie Wilson's War" (2007), „Tânăra Victoria/ The Young Victoria" (2009) şi „Omul-lup/ The Wolfman" (2010). Emily Blunt a fost recompensată cu Globul de Aur pentru rolul din lungmetrajul de televiziune „Fiica lui Gideon/ Gideon's Daughter" (2007), produs de BBC.

John Krasinski s-a remarcat cu rolurile din serialul „American Dad!" şi din filmele „Dreamgirls", „Shrek The Third", „Monştri contra extratereştri" şi „Tărâmul făgăduinţei". În ultimii ani, actorul a jucat în două seriale TV de mare succes: „The Office" şi „Arrested Development".