Vineri, 29 Martie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Pentru suma de 16.000 de lire sterline

Actul de divorț al lui John Lennon, la licitație

Amănunte picante din viața de cuplu, scoase la iveală

Articol publicat Vineri, 08 Mai 2015

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Showbiz

Sursa foto. collective-evolution.com

Sursa foto. collective-evolution.com
Sursa foto. collective-evolution.com

Sursa foto. collective-evolution.com

Actul de divorț al regretatului solist de la Beatles, John Lennon, va fi scos la licitație, pe 20 mai, în Marea Britanie, potrivit contactmusic.com. Este vorba despre un document de cinci pagini care prezintă în detaliu circumstanțele despărțirii lui Lennon de prima sa soție, Cynthia Powell. Actul de divorț a apărut pe piață la începutul lui 2015, puţin înainte de decesul Cynthiei, pe 1 aprilie, la vârsta de 75 de ani. Licitația din Marea Britanie va fi organizată de Omega Auctions.

Își înșela soția cu artista japoneză Yoko Ono Printre detaliile... picante aduse în atenția publică de actul de divorț al celebrului John Lennon se numără și o declaraţie a fostei menajere a cuplului, Dorothy Jarlett. Aceasta afirma că i-a surprins pe fostul star al trupei The Beatles şi pe viitoarea lui soţie, Yoko Ono, în ipostaze intime în pat. Menajera îl acuza, totodată, pe cântăreț că l-ar fi lovit pe fiul său, Julian, atunci când acesta nu era cuminte.

Rockerul britanic, deprimat și tentat de droguri În ceea ce privește starea de spirit a rockerului britanic, ies la iveală, de asemenea, amănunte care intrigă opinia publică. Menajera de atunci a cuplului Lennon mărturisea că acesta era „adeseori deprimat şi nefericit" şi că „domnul Lennon începuse să consume droguri". Aceasta menționa, în declarația cuprinsă în documentele de divorț: „Ştiu acest lucru pentru că am început să găsesc droguri în diverse părţi ale casei. Mi-a fost destul de clar că domnul Lennon fuma marijuana, dar noi toţi am sperat că era vorba doar de o fază din viaţa lui".

Conform, specialiştilor, actul de divorț al celebrului John Lennon ar putea fi vândut pentru suma de aproximativ 16.000 de lire sterline.

Cynthia Powell şi John Lennon s-au căsătorit în 1962 și au divorțat șase ani mai târziu. Cântărețul a părăsit-o pe Cynthia pentru artista japoneză Yoko Ono. Solistul trupei Beatles a murit împușcat la New York, în 1980, la vârsta de 40 de ani.