Miercuri, 12 August 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Alexandrina Hristov ne încântă de Dragobete!

Articol publicat Miercuri, 24 Februarie 2016

de Mihaela SĂNDULOIU (office@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Pe 24 februarie, îndrăgostiți sărbătoresc Dragobetele, alături de Alexandrina Hristov, care va susține un concert pe scena clubului Control din Capitală, începând cu ora 21.00. Evenimentul este sold-out, biletele putându-se procura până acum de pe eventbook,la prețul de 50 de lei.

S-a îndrăgostit de România Alexandrina Hristov este originară din Republica Moldova, activitatea sa cuprinzând muzică, pictură, dar și poezie. În materie de muzică, Alexandrina compune piese în limba romană, franceză și rusă. Stilul său muzical este greu de definit, împrumutând influențe din jazz, soul și rock contemporan, cu elemente inovatoare la nivelul compoziției și versurilor.

În anul 2005, talentata cântăreață a fost una dintre protagonistele filmului „Trois femmes de Moldavie”, în regia lui Paul Cuzuioc, pe a cărui coloană sonoră s-au aflat câteva dintre piesele sale. În urma realizării acestui film, Alexandrina  s-a mutat în București, unde a avut primele sale apariții într-o serie de concerte la Cafe Deko. Artista a mai cântat la Festivalul de Jazz de la Gărâna, Festivalul Om bolnav, la Peștera Bolii, Festivalul Internațional de Film Transilvania.