Miercuri, 03 Iunie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

André Rieu a devenit bunic pentru a cincea oară!

Articol publicat Vineri, 29 Ianuarie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz

Sursa foto: Art Nation Media

Sursa foto: Art Nation Media
Sursa foto: Art Nation Media

Sursa foto: Art Nation Media

Bucurie mare pentru îndrăgitul muzician și compozitor, André Rieu! Celebrul artist supranumit și regele valsului, datorită magnificelor spectacole susținute în întreaga lume, alături de faimoasa orchestră Johann Strauss, de corul și soliștii săi, a devenit bunic pentru a cincea oară.     

Așa cum a mărturisit în repetate rânduri, cel mai important factor în succesul lui îl reprezintă familia. André Rieu este căsătorit cu Marjorie de 41 de ani și împreună au doi fii. Marc, de profesie pictor și Pierre, vicepreședinte al companiei André Rieu Production. La vârsta de 66 de ani, André Rieu se mândrește cu patru nepoți, trei dintre aceștia studiind deja vioara. 

Iată, însă, că experiența rolului de bunic îi va fi de folos și în următoarea perioadă, căci fiul său cel mare, Marc, a devenit tatăl unui băiețel minunat. Noul membru al familiei Rieu a venit pe lume la începutul lunii ianuarie. Extrem de fericit și emoționat, André Rieu a declarat în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor din Marea Britanie, că este bunic pentru a cincea oară.

În ceea ce privește planurile sale artistice, André Rieu a pregătit programul turneului mondial al anului 2016. Acesta a demarat la jumătatea lunii ianuarie cu o serie de concerte în Germania, turneul urmând a continua în Belgia, Turcia, Danemarca, Suedia, Ungaria, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, România, Olanda, Noua Zeelandă  și Australia. 

Revine la București, pe 11 iunie La București, André Rieu se întoarce pe 11 iunie, cu un nou concert care va avea loc pe scena amplasată în Piața Constituției, începând cu ora 20:30. Pe lângă suprizele pregătite special pentru admiratorii români, valsurile irezistibile, muzica clasică, ariile din operete sau musical-uri vor contura atmosfera specifică unei seri de neuitat.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim - în magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, precum și online pe www.eventim.ro. Prețurile biletelor variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: cat.VII - 172,80 lei, cat.VI - 205,20 lei, cat.V - 270 lei, cat.IV - 378 lei, cat.III - 486 lei, cat.II - 594 lei, cat.I - 702 lei și VIP - 864 lei.