Luni, 14 Octombrie 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7505 $ 4.3479
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

ANDREEA BĂLAN RĂMÂNE ÎN CONTINUARE LA TERAPIE INTENSIVĂ

Articol publicat Marti, 05 Martie 2019

de GRAȚIELA TULCEANU (office@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz

Îndrăgită solistă a suferit, luni noapte, un stop cardio-respirator, în timpul operaţiei de cezariană la care a fost supusă într-o clinică privată din București, în urma căreia a născut o fetiţă, Clara Maria. Andreea Bălan a ajuns la spital, în cursul zilei trecute, fiind programată pentru naștere prin cezariană. În timpul procedurii medicale, vedeta a suferit un stop cardio-respirator, după cum a anunțat soțul acesteia pe Facebook. Deși momentul dificil a fost depășit cu succes de echipa medicală, aceasta a rămas în alertă.

„În măsura în care a existat un incident intraoperator, pot exista riscuri (...) Acest stop cardio-respirator se instalează din diferite motive, consecințele pot fi diferite”, a menționat astăzi, un medic de la clinica unde este internată cântăreața.

Pentru Andreea Bălan și George Burcea, Clara Maria este cea de-a doua fetiță. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în octombrie 2016, când s-a născut Ella Maya. Andreea Bălan se află încă internată la Terapie Intensivă, fapt care îi îngrijorează în continuare pe fanii acesteia. Pe pagina de socializare a solistei, aceștia i-au transmis mesaje de încurajare și urări de sănătate. Chiar dacă familia cântăreței nu a adus nicio acuzație medicilor privind incidentul petrecut în sala de operație, unii dintre fani îi găsesc vinovați pe doctorii clinicii private. Indignat, Mircea Miky a scris pe Facebook: ”Sănătate multă Andreea Bălan !! SANADOR să intre urgent în atenția Ministerului Sănătății! Cam multe cazuri de malpraxis!! Mă întreb dacă nu era vorba de Andreea Bălan, oare ce se întâmpla?”, în timp ce, o altă admiratoare, Ana Maria a precizat: „În această clinică au murit femei sănătoase și bebelușii lor numai în ultimii 3 ani iar plângerile de malpraxis au fost nenumărate. Numai câte au apărut în presă, bineînțeles muşamalizate... nu e nimic întâmplător că s-a întâmplat din nou, la o femeie sănătoasă care nu a avut nici o complicație la cezariana precedentă...așa au mai fost și altele și au venit să nască aici și au murit cu zile”.

Cu câteva ore în urmă, reprezentanții Spitalului Sanador au dat un comunicat, pentru a liniști spiritele: ,,Pentru că am primit mai multe solicitări din partea ziariștilor, cu acordul familiei vă informăm că evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să stea de vorba cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește. Pe măsură ce avem noutăți vi le vom comunica. Pacienta Andreea Bălan a suferit o interventie chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală.Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nașteri. Ca și în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viață privată, astfel că, niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei”, au adăugat reprezentanţii Sanador.