Luni, 20 Septembrie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

ANGAJAT AL TEATRULUI DE STAT CONSTANȚA, DEPISTAT POZITIV CU CORONAVIRUS. SPECTACOLELE DIN URMĂTORUL WEEKEND SE SUSPENDĂ

Articol publicat Luni, 07 Septembrie 2020

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Culturale

Unul dintre angajații Teatrului de Stat Constanța, din atelierele de producție, a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2, anunță instituția de cultură constănțeană, într-un comunicat.

Acceași sursă informează că persoana respectivă nu are nicio atribuție și niciun prilej de a intra în contact cu publicul. Cu toate acestea, Teatrul de Stat Constanța nu va programa spectacole în următorul weekend, pentru a evita orice pericol de contaminare.

“Dorim să îi asigurăm pe toți spectatorii noștri că, la spectacolele din weekend-ul anterior, toate măsurile de siguranță au fost aplicate, conform legii – spațiile au fost nebulizate (dezinfectate cu aparatură și substanțe atestate), circuitele de acces au fost respectate strict, astfel încât avem motive să credem că nicio contaminare nu ar fi fost posibilă.

Vă informăm că am anunțat cu celeritate autoritățile competente despre cazul apărut și vă vom ține la curent cu toate evoluțiile ulterioare și cu programul Teatrului de Stat Constanța”, a precizat directorul general al TSC, Erwin Şimşensohn.