Joi, 25 Aprilie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

La deschiderea noii stagiuni de concerte

Atmosferă electrizantă cu Șuie Paparude, în clubul Doors

Articol publicat Luni, 05 Octombrie 2015

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene

Sursa foto: Marian ADOCHIȚEI/ Clubul Doors Constanța

Sursa foto: Marian ADOCHIȚEI/ Clubul Doors Constanța

Sursa foto: Marian ADOCHIȚEI/ Clubul Doors Constanța

Sursa foto: Marian ADOCHIȚEI/ Clubul Doors Constanța
Sursa foto: Marian ADOCHIȚEI/ Clubul Doors Constanța

Sursa foto: Marian ADOCHIȚEI/ Clubul Doors Constanța

Clubul Doors din orașul de la malul mării și-a deschis oficial porțile, în weekend, pentru publicul constănțean amator de concerte live de calitate.

Peste 400 de fani, la concert Deschiderea de stagiune în binecunoscuta locație a clubului, din strada Traian, după o vară plină de evenimente la „reședințele” estivale de pe litoral, s-a făcut vineri, 2 octombrie, cu un concert al trupei Șuie Paparude. A fost o alegere cât se poate de inspirată a reprezentanților clubului și a organizatorilor, dacă îi amintim pe cei peste 400 de plătitori de bilete, care au „luat cu asalt” Doors-ul.

Mulți tineri, dornici de muzică bună și desigur, cărora le lipsise atmosfera de concert live în club, și-au făcut apariția, rând pe rând, la evenimentul găzduit de Doors, care a devenit, în curând, arhiplin. Până la intrarea pe scenă a celor trei băieți de la Șuie Paparude, cea mai veche și mai titrată trupă autohtonă de muzică electronică, atmosfera era deja încinsă. Cu puțin înainte de începerea concertului, publicul din rândurile căruia au putut fi observați atât tineri de 20 de ani, cât și iubitori ai muzicii trecuți bine de 35 - 40 de ani, a început să scandeze numele formației.

Actrița Cristina Cioran, cu iubitul de mână, în club Printre cei prezenți la deschiderea noului sezon de concerte live în Doors au putut fi remarcate și vedete, precum actrița constănțeană Cristina Cioran. Într-o ținută all black, cu părul lejer prins la spate, într-o coadă și de mână cu logodnicul ei, Traian, frumoasa blondă radia de fericire, semn că relația îi merge de minune și că este vizibil încântată de atmosfera din club.

Show incendiar, public în delir, cu mâinile în aer Show-ul celor de la Șuie Paparude a început în uralele celor prezenți, concertul de pe scenă fiind completat de un spectacol de lumini și efecte vizuale, care a dus publicul în delir. Antrenați de ritmurile energizante ale muzicii celor de la Șuie, fanii trupei au dansat, au sărit și au răspuns cu aplomb celor trei membri ai formației, Mihai Câmpineanu (Michi), Mihai Dobre (Haute Culture) și Alexe Marius Andrei (Bean), ridicând mâinile în aer. Formația a cântat atât single-urile binecunoscute, cât şi piese noi.

„Mulțumim celor care au plătit bilet să-i vadă pe Șuie Paparude” La rândul lor, Michi, Dobrică și Bean, încântați de primirea făcută de constănțeni, au ținut să le mulțumească acestora pentru prezența masivă la concert. „Mulțumim celor care au plătit bilet să-i vadă pe Șuie Paparude”, a spus, pe scenă, unul dintre membrii formației.

Seară rock cu Robin and the Backstabbers Reprezentanții clubului Doors spun că acest concert a fost de-abia „încălzirea” pentru celelalte evenimente live care vor avea loc pe tot parcursul noii stagiuni. Astfel, pentru seara de vineri, 9 octombrie, clubul Doors le propune constănțenilor, de la ora 22.00, un concert al trupei românești de rock Robin and the Backstabbers.

Formația a luat ființă în anul 2010, la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului”, la Gala On Air Music Awards 2013, trupa s-a remarcat printr-o activitate live de excepție, în cadrul turneelor de cluburi și a festivalurilor open air, precum B’estfest, Electric Castle, Peninsula, FânFest sau BlajAlive.  

Printre partenerii media ai evenimentelor live din noua stagiune a clubului Doors se numără și publicația online www.101stiri.ro.