Joi, 04 Martie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

În premieră

Autorul bestseller-ului „Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” vine în România!

Articol publicat Miercuri, 17 Iunie 2015

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Culturale

Sursa foto: youtube.com John Gray este considerat cel mai bun expert în relații din lume

Sursa foto: youtube.com  John Gray este considerat cel mai bun expert în relații din lume

Sursa foto: realitatea.net

Sursa foto:  realitatea.net
Sursa foto: youtube.com  John Gray este considerat cel mai bun expert în relații din lume

Sursa foto: youtube.com John Gray este considerat cel mai bun expert în relații din lume

Legendarul John Gray, autorul bestseller-ului „Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”, va ajunge pentru prima dată la noi în țară, pentru a susține o conferință specială în cadrul căreia atât femeile, cât și bărbații vor afla secrete prin care își pot îmbunătăți relațiile. Evenimentul organizat de Extreme Training va avea loc în toamna acestui an, mai exact pe 17 noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms din București și pe 19 noiembrie, la Grand Hotel Napoca din Cluj-Napoca.

Cărțile sale, vândute în peste 50 de miloane de exemplare Considerat cel mai bun expert în relații din lume, John Gray a scris cărți care s-au vândut în peste 50 de miloane de exemplare, fiind traduse în 50 de limbi. Potrivit unui comunicat transmis www.101stiri.ro de Plus Communication, cartea inovatoare „Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” este cea mai vândută carte a tuturor timpurilor din zona non-ficțiune.

Cel mai bun expert în relații din lume îi va consilia pe români „Lansarea seriei de cărți „Marte și Venus” a schimbat pentru totdeauna felul în care bărbații și femeile văd relațiile dintre ei, iar în ultimii 40 de ani, autorul a ajutat milioane de oameni să-și îmbunătățească viața sentimentală și chiar profesională. Evenimentul se adresează tuturor persoanelor care vor să ducă relația la un nivel superior de comunicare, empatie iubire sau pasiune și care sunt într-o permanentă dorință de autodepășire”, se mai menționează în același comunicat.

Strategiile legendarului John Gray Celebrul autor de carte și expert în relații va prezenta strategii și tehnici care vor ajuta participanții să interacționeze mai bine cu cei din jur în funcție de gen, să comunice mai eficient la locul de muncă și chiar să negocieze mai bine cu șeful, colegii, partenerii sau clienții.

Inițiatorul și coordonatorul evenimentului, Marian Rujoiu, manager al Extreme Training, a declarat: „Este extraordinar că am reușit să-l aducem pe marele John Gray în România. Este cel mai bun expert în relații al planetei. Toți românii care doresc au ocazia unică de a-l vedea, a-l simți, a învăța chiar de la el și a se lăsa insipirați de acesta. Speech-urile sale livrează acele momente „aha” atât de necesare fiecărei audiențe, astfel că, nu doar vom învăța cum să evităm conflicte inutie, ci mai ales cum să aducem sau să readucem în viața noastră lucrurile cu adevărat importante”.

Cei interesați să participe la una din conferințele de la București sau de la Cluj-Napoca pot afla mai multe detalii și se pot înscrie la eveniment pe site-ul www.traininguri.ro/iubire. Prețurile la bilete sunt diferențiate în funcție de pachetul din care fac parte, Silver, Gold, VIP și Platinum, fiind de 160, 188, 268 și 998 de euro. Pachetele includ diferite oferte speciale, la prețul unui bilet fiind acordat și un al doilea, cu excepția Pachetului Platinum.

Extreme Training, compania care aduce în fața publicului român o serie de speakeri internaționali pe teme-cheie, l-a avut invitat, în 2014, pe Jordan Belfort, „Lupul de pe Wall Street”, a cărui poveste l-a inspirat pe Martin Scorsese în filmul cu același nume.