Duminica, 03 Iulie 2022
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

AV. MINODORA ION, CANDIDAT ADER LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: "NE-AM SĂTURAT DE POLITRUCI ANALFABEȚI ȘI DE PIȚIPOANCE ÎN POLITICA ROMÂNEASCĂ!"

Articol publicat Vineri, 08 Martie 2019

de GRAȚIELA TULCEANU (office@101stiri.ro)

în Hot news, Politică-Administrație, De vorbă cu ...

Partidul Ader Constanța a început să strângă în mod oficial semnături pentru depunerea candidaturii la alegerile europarlamentare din luna mai. Constănțeanca Avocat Minodora Ion este unul dintre candidații ADER pentru alegerile europarlamentare. Domnia sa ne-a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru publicația 101stiri.ro.

Reporter (R.): Care sunt motivele pentru care ați decis să candidați la alegerile europarlamentare?

Minodora Ion: (M. I.): Primul motiv pentru care am decis să candidez este acela că și eu, la fel ca ceilalți români, m-am săturat de politrucii care se află în Parlamentul European și care, efectiv, nu înțeleg pentru ce se află acolo. Nu știu ce înseamnă să reprezinți cu adevărat interesele românilor, care te-au trimis acolo. Candidez pentru că înțeleg că acolo trebuie să fie oameni valoroși, specialiști din formațiunile politice, iar eu sunt unul dintre specialiștii partidului ADER. Am o expertiză juridică de peste 20 de ani, dețin mai multe specializări, sunt manager de proiect şi sunt expert în achiziții publice.

R.: Care considerați că sunt atuurile pe care le aveți în lupta cu ceilalți candidați?

M.I.: În primul rând, iubesc oamenii, petrec mare parte a timpului liber ascultându-le ofurile, cunosc nevoile constănțenilor și cel mai mare, aș putea spune, atu al meu este expertiza mea juridică. Acolo chiar este nevoie de specialiști, de oameni care să fie în stare să înțeleagă proiectele, de oameni care să aibă idei. Sunt un om ambițios, capabil să mă bat pentru interesele românilor.

R.: Ce aduce nou ADER în strategia sa, față de celelalte partide de pe eșichierul politic?

M.I.: Partidul ADER este un partid care înțelege să construiască, spre deosebire de celelalte partide, de PSD, în primul rând, care nu face decât să distrugă, așa cum se poate vedea, mai ales în ultimul timp. Partidul ADER este un partid pentru oameni, pentru interesele românilor care trăiesc atât în țară, cât și pentru cei din diaspora.

R.: Doamnă Avocat Minodora Ion, aveți vreun lider politic pe care îl admirați în mod deosebit și căruia vreți să-i urmați exemplul?

M.I.: Pot spune că mentorul meu este domnul președinte Neculai Onțanu. Este un lider adevărat, un lider extrem de iubit de întreaga sa echipa, un lider care pune pe primul plan oamenii, un lider care a pus în slujba societății românești întreaga expertiză a domniei sale, un om altruist, un om de la care învățăm în fiecare zi.