Vineri, 03 Iulie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

AVIZ COLECȚIONARILOR! SE DESCHIDE TÂRGUL DE ARTĂ ȘI ANTICHITĂȚI DE LA VIVO! CONSTANȚA

Articol publicat Joi, 24 Octombrie 2019

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Culturale

Pasionații de artă handmade și antichități de la malul mării sunt așteptați, în perioada 25-27 octombrie 2019, la Târgul de artă şi antichităţi din incinta VIVO! Constanţa, un eveniment inedit și care va suscita, cu siguranță, interesul colecționarilor. Evenimentul se va desfășura în zona fântânii arteziene de la intrarea 3, iar deschiderea oficială este programată vineri, 25 octombrie, de la ora 12.00.

Organizatorii anunță că vor participa colecţionari şi creatori handmade din toate colţurile ţării. Veți putea admira şi cumpăra bijuterii lucrate manual, haine realizate de designeri din Constanţa şi Braşov, genţi din piele lucrate manual de meşterul Ilioaia din Iaşi, decoraţiuni cu licheni, săpunuri naturale, ibrice turceşti din cupru, flori din săpun, papioane handmade, articole tricotate pentru copii și adulți, obiecte vechi de artă şi decorative, ceasuri şi pendule, porţelanuri, sticlărie, cărţi, bijuterii vechi, precum și alte multe obiecte aduse de colecţionarii de antichităţi.

Nu vor lipsi poveștile reale sau, de ce nu, plăsmuiri de-ale colecționarilor ce vor îmbrăca într-o aură de mister podoabele, gătelile și dichisurile pentru casă, ieşite din mâinile pricepute ale artiştilor handmad, lucruri care te fac să vrei să zăbovești cât mai mult în această lume incitantă.