Joi, 18 Aprilie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

BĂCĂNIA CÂMPENEASCĂ SE DESCHIDE, DE MIERCURI, ȘI ÎN PIAȚA GRIVIȚEI. BĂCANII VĂ POFTESC LA PRODUSE NATURALE, CU GUST ȘI FĂCUTE CU SIMȚ DE RĂSPUNDERE

Articol publicat Sambata, 07 Noiembrie 2020

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Nutriţie & Sănătate

Băcănia Câmpenească se ține de promisiune și iată că, de săptămâna viitoare, inaugurează un nou sediu, în Piața Griviței. Constănțenii care doresc să se aprovizioneze cu produse agroalimentare sănătoase, cu gust, naturale și făcute cu simț de răspundere, sunt așteptați miercuri, 11 noiembrie 2020, de la ora 7.30, la marea deschidere a băcăniei din centrul Constanței. Situată lângă supermarketul Profi, vis-à-vis de Piața Griviței, într-o locație mai spațioasă, Băcănia Câmpenească a reușit să reunească numeroși producători locali și naționali, punând în valoare gospodării și tradiții, cooperative și produse sănătoase și gustoase.

Băcănița Dorina Nedelcu, gazdă pricepută și preocupată cu ultimele pregătiri înainte de marea deschidere din 11 noiembrie, ne-a declarat că cei care vor trece pragul băcăniei vor găsi aici produse sănătoase și gustoase, de măcelărie – carne de vită, porc și specialități din porc de Mangalița, dar și din vită și oaie, mezeluri realizate după rețete tradiționale cum sunt cele produse de COOP Râmnicu Sărat, puiul de Mihăilești – Ferma Ivașcu. Nu vor lipsi nici produsele lactate și brânzeturile cum este și apreciata brânză de capră Picurarlu de Stejaru sau cele de la Ferma Ivașcu și "Mamaia Maria".

Prin produsele pe care le promovează și comercializează, alegându-și parteneri principali precum Cooperativa Agricolă Unirea sau Gospodăriile Mihăilești, băcănia constănțeană susține consumul local și sprijină producția națională întrucât, numai în acest fel putem trece peste perioada următoare, dificilă și plină de provocări pentru toată lumea.  

După ce și-a format deja o clientelă fidelă în zona Tomis Nord, la prăvălia situată în spatele Pieței Brotăcei, Băcănia Câmpenească îi invită pe consumatorii de bunătăți tradiționale să acceseze și site-ul oficial, http://www.bacaniacampeneasca.ro/, de unde pot consulta produsele și pot face comenzi online sau telefonic, clienții având la dispoziție serviciul de home delivery – livrarea produselor la domiciliu. “În aceste vremuri provocatoare, contați pe noi, echipa Băcănia Câmpenească și dacă nu puteți ajunge dvs. la noi, ajungem noi la dvs., livrându-vă în siguranță acasă bunătăți la care poftiți și de care aveti nevoie în fiecare zi”, anunță cei de la Băcănia Câmpenească pe pagina oficială de Facebook.

Iată ce mai spun gazdele de la băcănie, într-o postare motivantă și prin care își afirmă, totodată, sprijinul pentru dezvoltarea gospodăriilor țărănești:

"Visele țin de foame. Uneori țin și de tristețe și de urât. Astăzi deschid ochii și visul meu devine realitate. Am găsit locul de vis din poveste".

Deschidem MegaBacaniaCampeneasca in Piața Griviței!

  • Macelarie cu produse proprii

  • Carmangerie

  • Produse din Ferma

  • Lactate

  • Patiserie

  • Crama-Vinuri

  • Camara

  • Multe alte produse surpriza

"Nu trebuie sa gatesti opere de arta complicate si fastuoase ci doar mancare buna preparata din ingrediente proaspete. "– Julia Child

Daca in urma cu 2 ani am pornit un proiect care se bazeaza pe consumul de produse sanatoase din gospodariile țaranesti, "Mancare Sanatoasa pentru un Corp Sanatos", ținem sa va anuntam ca "A Venit Vremea Sa Ne Unim".

Ne mandrim cu peste 500 de produse iar fiecare produs are povestea si naturalețea lui, incercam sa acoperim marea parte a cerintelor dumneavoastra mai ales ca am avut ocazia prin proiectul Bacaniei din Piata Brotacei, unde de altfel ne-am cunoscut cu majoritatea dintre dumneavoastra, am povestit lucruri frumoase, am ascultat si pus pe lista produsele dorite de dumneavoastra asa reusind sa preparam la ferma cat si in unitatile partenerilor nostri necesarul familiei dumneavoastra!

Stiu, suntem putin indrazneți ca in aceasta perioada sa dezvoltam un asa proiect maret, dar, totodata, stiu ca avem nevoie de hrana sanatoasa si mai ales o piața de desfacere a producatorilor ce ne ofera produse naturale, produse cu gust, produse facute cu simț de raspundere!

Ma bucur cand unii dintre dumneavoastra vin la Bacanie si ne spun: "Am testat produsele, aveti dreptate, nu contin adaosi alimentari..." sau primim incurajari ori flori, imi aduc aminte chiar si prajituri facute de dumneavoastra....paine din faina Bacaniei, faina de la moara!

Cu tot respectul, proiectul nostru ar trebui dezvoltat in fiecare oras al frumoasei noastre tari!

SPRIJINIM DEZVOLTAREA GOSPODARIILOR TARANESTI!

Bacania si echipa”