Duminica, 25 Iulie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Beyonce, acuzată de „plagiat”!

Articol publicat Duminica, 10 Mai 2015

de Mihaela SĂNDULOIU (office@101stiri.ro)

în Hot news

Sursa foto: theguardian.com

Sursa foto: theguardian.com
Sursa foto: theguardian.com

Sursa foto: theguardian.com

Cântăreața americană Beyonce a fost acuzată de o vedetă pop din Serbia, potrivit agerpres.ro, că i-ar fi copiat atât unele ținute vestimentare, cât și stilul. Solista Jelena Karleusa, în vârstă de 36 de ani, observase de mai multă vreme o serie de asemănări, dar s-a decis să-și facă publică nemulțumirea după ultramediatizata apariție a celei numite „Queen B" pe covorul roșu al Galei benefice de la Metropolitan Museum of Art 2015.

Beyonce a ales pentru cel mai important eveniment al anului o rochie mulată, cu multe transparențe, realizată de casa de modă Givenchy, la care a adăugat bijuterii marca Lorraine Schwartz. Pentru a-şi manifesta nemulţumirea, cântăreţa Jelena Karleusa a postat pe Instagram un colaj, cu imagini proprii prezentate în paralel cu cele ale divei americane, împreună cu un mesaj sarcastic „Iată ce înseamnă originalitate. Ar trebui să încerci și tu într-o zi”.

(Sursa: agerpres.ro)