Miercuri, 03 Iunie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Cântăreața Miley Cyrus și actorul Liam Hemsworth s-au logodit... din nou!

Articol publicat Luni, 25 Ianuarie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz

Sursa foto: .nydailynews.com

Sursa foto: .nydailynews.com
Sursa foto: .nydailynews.com

Sursa foto: .nydailynews.com

Spre surprinderea fanilor, cântăreaţa americană Miley Cyrus şi actorul australian Liam Hemsworth au anunțat oficial că sunt din nou împreună. Ba mai mult, cei doi îndrăgiți artiști care s-au despărțit în anul 2013, după o relație de patru ani, s-au logodit și au în plan să se căsătorească, conform publicațiilor internaționale.

 Miley Cyrus, în vârstă de 23 de ani şi Liam Hemsworth, în vârstă de 26 de ani, au petrecut sărbătorile împreună în Australia, iar cântăreaţa îşi petrece weekend-urile în reşedinţa din Malibu a actorului australian, conform vanityfair.com.

Totodată, recent, Miley Cyrus a publicat pe reţeaua de socializare Instagram o fotografie în care aceasta poartă un inel care pare a fi unul de logodnă.