Miercuri, 03 Iunie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Carla Bruni și Nicolas Sarkozy divorțează!

Articol publicat Joi, 21 Ianuarie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz

Sursa foto: bbc.co.uk

Sursa foto: bbc.co.uk
Sursa foto: bbc.co.uk

Sursa foto: bbc.co.uk

Fostul președinte francez, Nicolas Sarkozy și soția sa, Carla Bruni, au decis să divorțeze. Vestea a cauzat deja agitație pe rețelele de socializare din întreaga lume, fiind propagată și de presa franceză. Deocamdată, cei doi nu au recunoscut oficial, însă tot mai multe surse din anturajul acestora confirmă zvonurile. Astfel, frumoasa cântăreață și actriță Carla Bruni, în vârstă de 48 de ani, ar fi din nou o femeie liberă, dar nu încă din punct de vedere legal.

Carla Bruni și Nicolas Sarkozy s-au căsătorit pe 2 februarie 2008, însă au avut o relaţie tumultoasă, presărată cu numeroase scandaluri.  

În 2014, presa franceză a făcut publice câteva înregistrări, realizate pe ascuns de unul dintre consilierii lui Sarkozy, în care fostul şef de stat şi soţia lui discută probleme importante ale ţării. Cei de la Le Nouvel Observateur, care au publicat articole legate de casetele cu înregistrări, au arătat cât de tare îi dispreţuia fostul lider pe francezi, dar şi cât de mult iubea acesta bani. Jurnaliștii francezi au demonstrat și ce influenţă avea Carla Bruni asupra soţului ei. Jurnaliştii mai scot în evidenţă faptul că soţia fostului preşedinte, Carla Bruni, îşi domina soţul. Într-unul dintre dialoguri, se poate auzi cum Sarkozy spune despre soţia lui că ea este cea care „cântă” în casă. La rândul ei, Carla îi reproşează: „Eu te întreţin (…), când credeam că m-am căsătorit cu un bărbat cu salariu mare”.