Vineri, 29 Martie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Cate Blanchett spune că a avut aventuri și cu femei

Articol publicat Joi, 14 Mai 2015

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Showbiz

Sursa foto: ohmymag.com

Sursa foto: ohmymag.com
Sursa foto: ohmymag.com

Sursa foto: ohmymag.com

Premiată de două ori cu Oscar, însă deosebit de discretă, până acum, cu viața ei personală, actriţa australiană Cate Blanchett a făcut o mărturisire neașteptată în contextul unui interviu acordat, recent, revistei Variety, cu prilejul filmului „Carol”. Acesta prezintă povestea unei iubiri lesbiene și va fi prezentat la Festivalul de la Cannes (13-24 mai). Întrebată de jurnaliştii americani dacă rolul din acest lungmetraj a reprezentat pentru ea prima provocare de acest gen, prin prisma unei relaţii lesbiene, Cate Blanchett a răspuns printr-o altă întrebare: „Pe ecran sau în viaţa reală?". „Aţi avut relaţii cu femei în trecut?", a întrebat-o jurnalistul care a realizat interviul pentru Variety. „Da, de multe ori", a răspuns vedeta australiană, fără să ofere alte detalii, menționând doar că sunt aspecte care ţin de viaţa ei privată.

Actriţa australiană Cate Blanchett, în vârstă de 45 de ani, este căsătorită din 1997 cu scenaristul şi regizorul de teatru Andrew Upton. Cei doi artişti au împreună trei fii biologici - Dashiell, în vârstă de 13 ani, Roman, care are 10 ani, şi Ignatius, în vârstă de 6 ani - şi au adoptat o fetiţă, Edith Vivian Patricia, în martie 2015. Blanchett a avut rolurile notabile în filme ca: „Elisabeth”, „Babel”, „Aviatorul”/ „The Aviator”, „Blue Jasmine”.