Marti, 24 Mai 2022
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

„CĂUTĂTORUL DE VÂNT”, PROIECȚIE DE GALĂ, LA CONSTANȚA, ÎN PREZENȚA ACTORULUI DAN BORDEIANU ȘI A REGIZORULUI MIHAI SOFRONEA

Eveniment la Centrul “Jean Constantin”

Articol publicat Sambata, 12 Martie 2022

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Culturale

         Centrul Cultural Județean Constanța ”Teodor T. Burada” invită publicul cinefil la proiecția de gală a filmului ”Căutătorul de Vânt”, în regia lui Mihai Sofronea, eveniment programat să se desfășoare duminică, 13 martie 2022, de la ora 17:00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ”Jean Constantin”. Proiecția va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri cu actorul Dan Bordeianu și regizorul Mihai Sofronea.

          Filmul spune povestea lui Radu, un inginer care pleacă departe de oraș atunci când viața lui pare că se sfârșește, doar ca să descopere noi motive pentru a trăi. Cu o viață solitară, sterilă, acesta începe să spere că lucrurile se vor îndrepta în viața sa și va ieși din starea de depresie odată cu interviul pentru un nou loc de muncă, dar după analizele medicale obligatorii, Radu află că nu mai are decât câteva luni de trăit. Pleacă de acasă și, după săptămâni de condus fără direcție, ajunge, la limita puterilor, într-un sat.

        Din distribuție fac parte: Dan Bordeianu, Olimpia Melinte și Adrian Titieni.

        Prețul biletelor este de 18 lei - pentru adulți, iar pentru copii, elevi, studenți, seniori, de 9 lei, cu prezentarea actelor doveditoare. Mai multe detalii puteți accesa și de pe pagina de Facebook a evenimentului.