Duminica, 27 Noiembrie 2022
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

CE LE RĂSPUNDE ANDREEA ESCA CELOR CARE NU O CRED CĂ A FOST BOLNAVĂ DE CORONAVIRUS

Articol publicat Duminica, 26 Iulie 2020

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz

Instagram

Instagram
Instagram

Instagram

După ce Andreea Esca a ieșit învingătoare din lupta cu coronavirusul, atât ea, cât și soțul și fiul său, vedeta de la pupitrul știrilor Pro TV și-a cam pierdut din credibilitate în fața unora dintre români, care nu au crezut că a fost bolnavă cu adevărat, ci a făcut show... televizat prin dezvăluirile sale, în goana dupa rating. Mai exact, numeroși români au distribuit pe internet o petiție pe care o semnează și al cărei mesaj este “Afară de la știri”, cerându-i celebrei prezentatoare... demisia.   

Iată că, Andreea Esca a preferat să iasă elegant din această situație neplăcută, postând pe pagina de Instagram o fotografie cu un mesaj emoționant. Vedeta purta tricoul pe care era scris ”dragoste”, același tricou pe care l-a purtat și în interviul acordat după ce a ieșit din spitalul ”Victor Babeș”. Alături de poză, Esca a lăsat și o descriere pe măsură: “Pansamentul pentru orice este dragostea! Multumesc! @dragoste__ Va multumesc❤️ #gandulcucaremamtrezit”.

La postarea acesteia au comentat mai mult persoane din spațiul public precum Andreea Marin, Dana Rogoz, Mihai Petre și mulți alții.

În interviul acordat lui Cosmin Stan, după ce s-a vindecat de Covid-19, Andreea Esca spunea: “Cred că atunci când eşti bolnav, trebuie să ceri ajutorul medicilor, pentru că ştiu despre ce e vorba, e profesia lor. Iar atunci când nu eşti bolnav, trebuie să-i mulţumeşti Lui Dumnezeu. Niciodată nu am judecat, niciodată nu am subestimat un medic, dar cred că am învăţat mai multe despre oamenii de lângă mine. Regret că am lăsat garda jos în câteva momente, prea devreme. Mă simt vinovată că poate trebuia să fac mai mult. Nu lăsa garda jos! Cu siguranţă virusul există. Trebuie să încercăm să ne ferim, să purtăm mască, să stăm la distanţă, să avem încredere în medici, să-i mulţumim Lui Dumnezeu!”.