Vineri, 19 Aprilie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Ce program de weekend a pregătit Teatrul de Stat Constanța

Articol publicat Miercuri, 20 Mai 2015

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Culturale

Sursa foto: www.101stiri.ro/ Daniel TITIRICĂ

Sursa foto: www.101stiri.ro/ Daniel TITIRICĂ
Sursa foto: www.101stiri.ro/ Daniel TITIRICĂ

Sursa foto: www.101stiri.ro/ Daniel TITIRICĂ

Programul de weekend se face deja de la mijlocul săptămânii, iar constănțenii care doresc o alternativă culturală la distracțiile obișnuite pentru această perioadă, la malul mării, pot opta să meargă la teatru. Dacă aleg să meargă, sâmbătă, 23 mai, de la ora 19.00, la Teatrul de Stat Constanța, vor putea urmări o comedie savuroasă, tipic franțuzească, de Georges Feydeau. Este vorba despre spectacolul „Să ne răzbunăm, iubito”, în regia și adaptarea Feliciei Dalu.

Scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu. Din distribuţie fac parte: Maria Lupu, Mihai Sorin Vasilescu, Remus Archip, Dan Cojocaru, Liliana Bărăscu / Laura Iordan, Mirela Pană, Adrian Dumitrescu și Cosmin Mihale.

Teatrul de Stat Constanța invită publicul în sala de spectacole și duminică, 24 mai, de la ora 19.00, la spectacolul „Menajeria de sticlă”, după TennesseWilliams, care prezintă istoria unei familii marcate de plecarea tatălui şi dominată de ambiţiile unei mame autoritare, care trăieşte într-o lume a amintirilor şi propriilor fantezii.

Regia şi ilustraţia muzicală sunt semnate de Diana Mititelu, iar scenografia îi aparține lui Titus Ivan. Pe scenă vor putea fi urmăriți actorii: Marian Adochiţei, Nina Udrescu, Lana Moscaliuc și Andrei Cantaragiu.