Joi, 02 Aprilie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8103 $ 4.3389
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

CE SURPRIZE VĂ AȘTEAPTĂ LA MEGA-PETRECEREA ANIVERSARĂ DE LA EFORIE AQUA PARK

Articol publicat Joi, 25 Iulie 2019

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz

Eforie Aqua Park își serbează, sâmbătă, 27 iulie 2019, ziua de naștere. La aniversarea celor cinci ani de la deschiderea parcului acvatic, turiștii de pe litoral, dar și constănțenii sunteți așteptați cu mic, cu mare să se delecteze cu cele mai provocatoare atracții puse la dispoziție de către organizatorii evenimentului, cu prețuri speciale de acces și cu multe surprize care vor face... valuri. Și pentru că este o zi specială, sâmbătă, atât copiii, cât și adulții vor plăti doar 35 de lei pentru intrarea la Eforie Aqua Park.

De la această petrecere care se anunță a fi una memorabilă nu vor lipsi surprizele pentru cei mici. Un clown adus direct de la circ îi va delecta pe prichindei și pe adulți deopotrivă cu o dresură de câini cum n-a văzut sudul litoralului, asigură organizatorii. În ”Regatul apelor”, publicul estival se va întâlni cu animatori, personaje din desene animate, magicieni și super-eroi care vor crea o atmosferă de poveste.

Mai mult, cele 11 tobogane îi așteaptă pe amatorii de senzații tari să se răcorească, după ce se va încinge atmosfera la petrecerea aniversară de sâmbătă.

Eforie Aqua Park este situat în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.