Sambata, 15 Iunie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL EDUCATIV PENTRU TINERET „JEAN CONSTANTIN”, LA ANIVERSARE!

Articol publicat Vineri, 14 Aprilie 2023

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Culturale

Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, vă invită la aniversarea a 5 ani de la inaugurarea Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, joi, 20 aprilie 2023.

Din 2018 și până azi, în cei 5 ani de când s-au deschis porțile Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, constănțenii s-au putut bucura de evenimente cultural - cinematografice, educative, manifestări de anvergură, de bun gust și de calitate! Nume mari au trecut pragul Centrului, contribuind la succesul unor evenimente organizate pentru constănțeni și nu numai.

“Dorim, pe această cale, să mulțumim tuturor celor care, de-a lungul anilor, și-au adus aportul la îndeplinirea scopului acestui Centru Multifuncțional. Ne dorim să veniți de fiecare dată cu bucurie. În spatele tuturor evenimentelor, se află o echipă numeroasă, minunată, iar împreună ne  străduim în permanență să organizăm evenimente pentru toate gusturile și pentru toate vârstele. Constănțenii merită un loc unde să petreacă timp de calitate. Vă mulțumim că ne alegeți în fiecare zi”, a declarat Ștefania Laura Abibula Stroe, Director General al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” organizează, cu prilejul împlinirii a 5 ani de la inaugurarea Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, o serie de manifestări dedicate tuturor categoriilor de vârstă, cu precădere populației tinere. Și de această dată, manifestările propuse invită segmentul țintă la un program propice pentru petrecerea timpului liber.

  • Programul evenimentelor ia startul joi, 20 aprilie, la ora 10:00,  cu  proiecția filmului Coco (dublat), dedicat preșcolarilor, un festin vizual ce explorează teme importante precum: familia, cultura, viața și moartea.

  • Pentru adolescenți (și nu numai), va fi difuzat, de la ora 13.00, filmul Dungeons & Dragons: Frăția hoților, (subtitrat), un film care reușește să captiveze atenția publicului tânăr. Cei care doresc să participe au la dispoziție numărul de telefon: ‎0770439945.  Persoană de contact: Oana Popescu, inspector de specialitate. Participarea este gratuită.

          La ora 17:00, publicul este așteptat din nou la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, de unde va porni Turul Cultural „Jean Constantin”,  un eveniment cultural ce poartă în semn de omagiu numele celebrului actor. Manifestarea se va desfășura în orașul Constanța, în colaborare cu prof. dr. Ivan Răzvan Raul. Turul Cultural „Jean Constantin” are ca scop incursiunea în inima Constanței, organizatorii venind astfel în întâmpinarea constănțenilor cu o plimbare "la pas". Înscrierea se va face la numărul de telefon: ‎0770 431 994. Persoană de contact: Andreea Ștefan, inspector de specialitate. Participarea este gratuită.

  • De la ora 19:00, constănțenii sunt invitați la un deosebit Spectacol de Folclor, susținut de Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul”. Alături de solista Ansamblului Elena Plătică și artista Marina Sava, pe scenă va urca și îndrăgitul artist Valentin Sanfira. Dirijor: Cristian Obrejan!

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.