Miercuri, 03 Iunie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Cererea uimitoare din testamentul lui David Bowie: cenușa îi va fi împrăștiată deasupra insulei Bali

Articol publicat Luni, 01 Februarie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz

Sursa foto: europafm.ro

Sursa foto: europafm.ro
Sursa foto: europafm.ro

Sursa foto: europafm.ro

Cenușa regretatului cântăreț și compozitor britanic David Bowie va fi împrăștiată deasupra insulei indoneziene Bali. Sau cel puțin, așa susține presa americană că ar fi cerut faimosul artist în testament. Potrivit New York Post, care a citat un testament depus la un tribunal din Manhattan, Bowie ar fi dorit să respecte, în acest mod, ritualurile budiste.

David Bowie a petrecut o anumită perioadă la Bali și în alte locuri din Indonezia. Într-un articol după moartea sa, Jakarta Post a publicat o fotografie a cântărețului purtând un sarong (piesă vestimentară de forma unei fuste lungi, purtată atât de bărbați cât și de femei), afirmând totodată că muzicianul a lansat versiunile în limba indoneziană a multor cântece ale sale.

Legenda muzicii rock s-a stins din viață pe 10 ianuarie, la vârsta de 69 de ani, din cauza unui cancer la ficat. 

În ceea ce privește averea sa de aproximativ 100 de milioane de dolari, David Bowie ar fi lăsat soției sale Iman aproape jumătate din întreaga sumă, precum și locuința lor situată în cartierul Soho din New York. Cealaltă jumătate a averii lui David Bowie va fi împărţită de fiul artistului, Duncan, care provine din prima căsătorie a cântăreţului, cu Angela Bowie, şi de fiica starului, Alexandria Zahra Jones, rezultată din căsătoria lui cu Iman.