Joi, 25 Aprilie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

„CINE E TĂRICEANU?” DILEMA ZILEI, LA CONSTANȚA…

Articol publicat Duminica, 14 Aprilie 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Politică-Administrație

Duminică, 14 aprilie 2019, la Constanța, Ludovic Orban s-a adresat susținătorilor săi uitând, printre altele, de unde a plecat din punct de vedere politic.

Senatorul Ion Popa, președintele Filialei ALDE Constanța, subliniază lipsa de sinceritate sau memoria deficitară a fostului său coleg, Ludovic Orban, afirmând următoarele: „Cine e Tăriceanu?” Aceasta a fost dilema zilei la Constanța… Astăzi, fostul meu coleg liberal, Ludovic Orban, a uitat cu desăvârșire cine este Călin Popescu Tăriceanu. Nu îmi este deloc greu să îi explic cine e Tăriceanu și folosesc propriile sale cuvinte spuse public acum ceva ani, când singur îl caracteriza: <Evoluția societății și economiei românești îl caracterizează cel mai bine pe dl. Tăriceanu. A fost premier patru ani. În patru ani, România a devenit membru cu drepturi depline al UE, economia s-a dezvoltat, am atras investiții de peste 35 de miliarde de euro, am asigurat o creștere economică medie de peste 7%, anul 2008 fiind anul cu cea mai mare creștere economică și anul în care România a fost țara europeană cu cea mai mare creștere economică. În perioada guvernării Tăriceanu, veniturile oamenilor au crescut, puterea de cumpărare a crescut, s-a dezvoltat clasa de mijloc, s-a mărit numărul de locuri de muncă plătite, a fost o guvernare care a asigurat respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor, o guvernare în care media a fost liberă să-și exercite rolul de control al puterii și a fost liberă să prezinte toate opiniile din societatea românească, ca expresie a pluralismului în care noi credem>”. (Ludovic Orban - Revista 22, 15 decembrie 2008).