Miercuri, 03 Iunie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Cinemateca de weekend cu filme pentru copii, la Cityplex Constanța

Articol publicat Vineri, 26 Februarie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Politică-Administrație

Sursa foto: ulricleprovost.deviantart.com Secvență din animația „La capătul lumii”

Sursa foto: ulricleprovost.deviantart.com  Secvență din animația „La capătul lumii”
Sursa foto: ulricleprovost.deviantart.com  Secvență din animația „La capătul lumii”

Sursa foto: ulricleprovost.deviantart.com Secvență din animația „La capătul lumii”

Cinema Cityplex din incinta Tomis Mall Constanța le propune celor mici, la Cinemateca de weekend pentru copii, o călătorie fascinantă „Tout en haut du monde/ La capătul lumii”. Astfel, sâmbătă, 27 februarie și duminică, 28 februarie, de la ora 11.30, micii exploratorii îndrăzneți și curioși, împreună cu părinții lor, căpitanii, sunt așteptați la Cinema Cityplex Tomis Mall, pentru o călătorie la bordul unei animații care îi va duce „La capătul lumii”.

Filmul are regia semnată de Rémi Chayé, iar din distribuție fac parte: Christa ThéretFéodor AtkineAntony Hickling.

Pelicula este o coproducție Franța - Danemarca, un film de animație captivant, cu o poveste fascinantă, plină de culoare și suspans. Sacha este o fetiță care provine dintr-o familie aristocrată din Sankt Petersburg. Ea poartă o dragoste nemărginită bunicului său, Oloukine, mai ales datorită expedițiilor pe care acesta le făcea și pe care i le povestea adeseori micuței.

La doi ani de la plecarea lui Oloukine în călătoria de cucerire a Polului Nord, Sacha decide să părăsească castelul în care trăiește și să renunțe la viața lipsită de griji, pentru a pleca în căutarea bunicului său și a magnificei sale nave, Davai.