Luni, 20 Mai 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7607 $ 4.2357
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.roCinemateca de weekend pentru copii, la Cityplex Constanța

Articol publicat Joi, 18 Februarie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Politică-Administrație

Sursa foto: bagogames.com

Sursa foto: bagogames.com
Sursa foto: bagogames.com

Sursa foto: bagogames.com

Cinema Cityplex din incinta Tomis Mall Constanța îi așteaptă pe micii... cinefili, la Cinemateca de weekend. Recunoscând importanţa educatiei elevilor prin difuzare de filme corespunzătoare vârstei și preocupărilor lor, Cityplex le propune  sâmbătă, 20 februarie și duminică, 21 februarie, de la ora 11.30, să vizioneze „Băiatul și Bestia" („The Boy and the Beast"). Filmul este o călătorie spre un univers fantastic, cu momente emoționante și amuzante, o călătorie în care tinerii spectatori redescoperă valoarea prieteniei, a loialității și a dragostei.

Prețul unui bilet la proiecții este de 5 lei.

„Băiatul și Bestia", în regia lui Mamoru Hosoda, este o producție japoneză, avându-i în distribuție pe: Shôta SometaniRirî FurankîMamoru Miyano, Kumiko Asô.

Film din categoria Acţiune, Animaţie, Aventuri, „The Boy and the Beast" are durata de 119 minute și se adresează copiilor cu vârsta de minim șase ani.

Despre film Shybuia este lumea oamenilor, iar Jutengai - lumea Bestiei. Băiatul și Bestia trăiesc izolați în cele două lumi separate, dar într-o zi, băiatul intră în lumea Bestiei și devine discipolul Bestiei Kumatetsu și primește numele de Kyuta. Această întâlnire spectaculoasă este începutul unei aventuri care depășește limitele imaginației.

 Pelicula este distribuită în cinematografele din România de Vito Film.