Duminica, 03 Iulie 2022
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

În clubul Doors

Concert de colecție cu AG Weinberger, pentru pasionații de jazz și blues

Articol publicat Duminica, 06 Decembrie 2015

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene

Sursa foto: revistamuzicala.radioromaniacultural.ro

Sursa foto: revistamuzicala.radioromaniacultural.ro
Sursa foto: revistamuzicala.radioromaniacultural.ro

Sursa foto: revistamuzicala.radioromaniacultural.ro

Pasionații de jazz și blues de la malul mării sunt invitați, duminică, 13 decembrie, de la ora 20.00, la un concert de excepție, susținut de renumitul chitarist și cântăreț AG Weinberger. Evenimentul va fi găzduit de clubul constănțean Doors, iar prețul biletelor este de 50 de lei.

Concertul de la Constanța va fi cu adevărat unul de colecție, fiind prilejuit de lansarea celui de-al 9-lea album discografic al artistului, intitulat „Mighty Business”. Editat de Casa de discuri Big Foot Records, albumul are o valoare intrinsecă de document. Înregistrat într-unul din momentele de vârf ale activităţii artistice a celei mai bune formaţii de blues din România, AG Weinberger Band, materialul discografic redă sunetul crud, sincer şi direct al notelor muzicale care surprind în cel mai autentic mod poveştile de viaţă ale artistului.

Pe lângă piesele reunite pe albumul „Mighty Business”, publicul constănțean va putea asculta și melodii din repertoriul actual: de la Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker până la selecţia din compoziţiile proprii, redimensionate şi filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie.

Biletele pot fi rezervate la telefon 0763 66 16 22 şi achiziționate de la Doors Club, din strada Traian nr. 68A, Constanţa.