Miercuri, 12 August 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Concert incendiar Arash, la Sala Palatului!

Articol publicat Miercuri, 24 Februarie 2016

de Mihaela SĂNDULOIU (office@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Arash vine în România alături de band-ul său, vineri, 26 februarie, pentru un mega-concert, pe care îl va susține la Sala Palatului din Capitală. Dacă în urmă cu șapte ani, artistul a făcut cunoștință cu publicul român, cântând în stațiunea de top a Constanței, Mamaia, într-un spațiu mic pentru numărul mare al fanilor români, de data aceasta, îndrăgitul cântăreț va face un show de zile mari, în prezența unui public numeros, pe o scenă pe măsură. Sala Palatului va fi dotată pentru acest concert cu ecrane uriașe, proiecții laser, lumini inteligente, dar cele mai importante elemente ale evenimentului sunt muzica live și distracția.  

A concertat în fața a 120.000 de spectatori, în Polonia Arash a cucerit publicul din România datorită hiturilor care se află, și astăzi, în cele mai înalte poziții din topurile muzicale, precum „Broken Angel”, „One love”, „She Makes Me Go”, „Temptation” , „Chori Chori”, „Boro Boro” - inclus pe coloana sonoră a filmului bollywoodian „Bluffmaster”.  

Biletele au fost puse în vânzare la Sala Palatului, în rețeaua EVENTIM, la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești, Humanitas și online, pe www.eventim.ro. Acestea au prețuri cuprinse între 125 și 285 de lei.