Luni, 14 Iunie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Concert inedit Mihail, în Copper's Pub!

Articol publicat Vineri, 11 Martie 2016

de Mihaela SĂNDULOIU (office@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Mihail, artistul cu o voce deosebită, se reîntoarce în Capitală pentru un super-concert care va avea loc sâmbătă, 12 martie,  în Copper's Pub, începând cu ora 22.00. Carismaticul basarabean le va prezenta fanilor repertoriul său în întregime, un mozaic de elemente funk, blues, pop și rock alternativ. Tânărul cântăreț și-a dedicat cei 25 de ani de viață picturii, fotografiei și design-ului grafic, insă drumul inimii l-a îndreptat către muzică. 

„Mă ucide ea”, cea mai ascultată piesă din România Mihail a cunoscut succesul prin hitul „Mă ucide ea”, care a ajuns să fie difuzat pe toate posturile de radio și să adune milioane de vizualizări în mediul online. Mai mult decât atât, Mihail și-a interpretat celebra piesă alături de o orchestră simfonică într-un concert susținut la Chișinău. Totodată, Mihail a impresionat și prin seria „Lookout Tower Acoustic Session”, filmată în Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, unde a interpretat trei piese proprii nelansate până acum: „Noi ne privim”, „Let’s Make Love” și „Seara”.