Miercuri, 12 August 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Concerte acustice marca Ștefan Bănică, pentru doamne și domnișoare

Articol publicat Joi, 03 Martie 2016

de Mihaela SĂNDULOIU (office@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Ștefan Bănică va susține două concerte acustice, „Te iubesc, femeie!”, la Circ & Variete Globus din Capitală, vineri, 4 martie și sâmbătă, 5 martie, începând cu ora 19.30. Concertele „Te iubesc, femeie!” sunt dedicate, în mod special, doamnelor și domnișoarelor, însă sunt așteptați și partenerii acestora, pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Femeii.

Concertele acustice Ștefan Bănică se vor desfășura pentru al șaselea an consecutiv Reprezentantele sexului frumos vor descoperi un altfel de concert, în care cântecele de dragoste din repertoriul lui Ștefan Bănică vor fi reinterpretate în varianta acustică, cu un sunet mai cald, cu accent pe o atmosferă mai intimă, un contact mai apropiat între artist și public.

Biletele au prețuri cuprinse între 50 (categoria II) și 100 de lei (VIP).