Marti, 18 Ianuarie 2022
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Conferință despre „Bilingvismul la copii” și „realitatea augmentată în educație”, la Constanţa

Articol publicat Joi, 10 Septembrie 2015

de Mihaela SĂNDULOIU (office@101stiri.ro)

în Culturale

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Conferinţa Internaţională Anuală a Profesorilor Helen Doron English va avea loc sâmbătă şi duminică  (12-13 septembrie), la Constanța. În cadrul acesteia vor fi abordate teme inedite, în ceea ce privește sistemul internațional de învățarea a limbii engleze, cum ar fi lucrul cu bebelușii și cu copiii mici, în direcția bilingvismului și tehnologiei realității augmentate, aplicată în educație.

Peste două milioane de copii au învăţat limba engleză cu ajutorul metodei Helen Doron Potrivit unui comunicat de presă transmis de Plus Communication, peste două milioane de copii au învăţat limba engleză cu ajutorul metodei Helen Doron, iar în România, din ce în ce mai mulți bebeluși au început să vorbească limba engleză în același timp cu limba română.

Tema „bilingvismului în rândul bebelușilor și copiilor mici” a fost inclusă și în programa românească de limba engleză, în contextul în care Comisia Europeană pune foarte mare accent pe dezvoltarea multilingvismului, iar specialiștii în educație afirmă că a doua limbă poate fi asimilată mai ușor dacă aceasta este învățată concomitent cu limba maternă.

O nouă serie de traininguri Helen Doron English, la malul mării Specialiștii în educație din România, de la Centrul Internațional Helen Doron English, vor susține o nouă serie de traininguri la Constanța, prin care vor demonstra cum funcționează această metodă revoluționară, de ce este important ca micuții să învețe limba engleză încă de mici și care sunt oportunitățile de care se vor putea bucura aceștia în contextul globalizării.

„Profesorii Helen Doron English au adoptat o metodologie internațională, care s-a dovedit a fi un mare succes la nivel planetar. Specialiștii noștri sunt diferiți pentru că sunt specializați în predarea limbii engleze în mod particularizat pentru fiecare grupă de vârstă în parte, de la bebeluși până la tinerii de 18 ani. Dedicarea profesorilor și valoarea pe care aceștia reușesc să o aducă în educația copiilor predomină în centrele de învățare a limbii engleze Helen Doron English. An de an, profesorii beneficiază de traininguri susținute de către specialiști în educație. Traineri internaționali formați în metoda sa de către lingvistul britanic Helen Doron, vin în România pentru a consolida și a perfecționa cunoștințele și pregătirea profesorilor noștri”, a declarat specialistul în educație Ștefania Filip, coordonatorul Centrului Helen Doron English.

Centrele educaţionale Helen Doron English lansează noi cursuri pentru cei mici Profesorii se vor pregăti să predea două cursuri complet noi, care se vor lansa în această toamnă, în centrele educaționale Helen Doron English din întreaga lume. Primul curs , „It’s a Baby Dragon”, este un curs unic, dedicat micilor elevi între 1,5 și 3 ani, pentru a-i învăța limba engleză în paralel cu limba maternă, prin activități amuzante, ce simulează mediul natural în care crește copilul. Astfel, un copil aflat la o vârstă fragedă va asimila limba engleză ca fiind o a doua limbă maternă, iar rezultatele vor fi pe măsură. Cel de-al doilea, „ More Jump with Joey”, vine să completeze educația preșcolarilor și a școlarilor mici cu elemente unice în învățare:  tehnologia realității augmentate, care integrează tehnologia în educație pentru a face mai atractiv și mai natural mediul în care studiază copilul limba engleză. Tehnologia realității augmentate vine în sprijinul copiilor, conturând personaje 3D în caietele de activități, stimulând astfel mai multe paliere de învățare: intelectul, cele cinci simțuri și noutatea tehnologiei, care îi ajută pe copii să își dezvolte potențialul în mediul unic al învățării distractive.