Marti, 18 Ianuarie 2022
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

În weekend-ul 20-21 iunie

„Corabie” cu 200 de pisici din toată lumea, la Mamaia!

SofistiCAT Summer International Cat Show

Articol publicat Marti, 16 Iunie 2015

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Distracţii mondene

Sursa foto: news.yahoo.com

Sursa foto: news.yahoo.com

Sursa foto: wallpapersmania.ro

Sursa foto:  wallpapersmania.ro

Sursa foto: .acasa.ro

Sursa foto: .acasa.ro

Sursa foto: vetexpress.ro

Sursa foto:  vetexpress.ro

Sursa foto: .tobythecat.com

Sursa foto: .tobythecat.com
Sursa foto: news.yahoo.com

Sursa foto: news.yahoo.com

Expoziție felină de vară Iubitorii grațioaselor feline, constănțeni, cât și turiști aflați la malul mării, au prilejul unic să admire și să se deconecteze, în weekend-ul 20-21 iunie, în compania a peste 200 de pisici de rasă, venite din toate colțurile lumii. „Corabia pisicilor” va... ancora la Mamaia, superbele feline putând fi admirate la Pavilionul Expozițional, în cadrul Expoziției Feline Internaționale de Vară SofistiCAT, edițiile 41- 42.

„Vor defila în fața a patru arbitri internaționali feline superbe din peste 15 rase, precum: Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Ragdoll, Siberiană, Angora Turcească, Sacrade Birmania, Bengaleză, Burma, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Singapura, Sphynx, Peterbald.

Expoziția-concurs, organizată de Asociația Felină SofistiCAT, este programată sâmbătă, 20 iunie, în intervalul orar 13.00 - 20.00 și duminică, între orele 10.00-17.00. Organizatorii anunță că punctul culminant va fi finala „Best in Show”.

Superbele feline din cele patru categorii (persane și exotice, păr semilung, păr scurt, orientale și siameze) se vor întrece atât pentru un loc pe podium, cât și pentru premiile generoase oferite de sponsori, constând în hrană și accesorii pentru pisici.

Prețuri promoționale la accesorii și hrană Vizitatorii vor beneficia, în cele două zile ale expoziției, de prețuri promoționale pentru produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igienă, joacă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, haine, poșete etc.). De asemenea, vor fi picturi pe față pentru cei mari și mici, precum și o mulțime de obiecte vestimentare unicat, pictate manual.

„Arată că îți pasă!” În cadrul evenimentului va exista și o tombolă, având ca scop strângerea de donații (bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Tombola este organizată în cadrul unei campanii cu tradiție, „Arată că îți pasă!”.

Prețul unui bilet de acces la expoziție este 10 lei, pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar copiii sub 12 ani au acces gratuit.

Evenimentul de la Mamaia este organizat de Asociația Felină SofistiCAT, fiind promovat de Agenția de PR Plus Communication.