Miercuri, 03 Iunie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Creatorul hitului „American Pie", Don McLean, arestat pentru violenţă domestică

Articol publicat Miercuri, 20 Ianuarie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz

Sursa foto: wcsh6.com

Sursa foto: wcsh6.com
Sursa foto: wcsh6.com

Sursa foto: wcsh6.com

Creatorul hitului „American Pie", Don McLean, a fost arestat luni, 18 ianuarie, fiind acuzat de violență domestică. Faimosul interpret și compozitor a fost reținut de oamenii legii în localitatea Camden, din statul Maine.

În vârstă de 70 de ani, McLean a fost dus în închisoarea Knox, în jurul orei 03.30, dar a fost eliberat o oră mai târziu, după ce i-a fost plătită cauţiunea de 10.000 de dolari. Informațiile au fost oferite presei de caporalul Bradley Woll, potrivit agenției Reuters. „Nu arestăm în fiecare zi o celebritate", a mai spus Woll.

Reprezentantul poliţiei locale a afirmat că McLean a fost acuzat de violenţă domestică, o infracţiune de clasă D, însă nu a oferit detalii despre motivul care a dus la arestarea acestuia. Muzicianul şi soţia sa, Patrisha, de profesie fotograf, trăiesc în Camden de mulţi ani.