Miercuri, 14 Aprilie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

De Dragobete

Crosul îndrăgostiților, pe scările din fața plajei Modern

Articol publicat Miercuri, 17 Februarie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene

Sursa foto: .bostonmagazine.com

Sursa foto: .bostonmagazine.com
Sursa foto: .bostonmagazine.com

Sursa foto: .bostonmagazine.com

Aleargă alături de persoana iubită! Pentru că suntem în luna dragostei, iar cele mai multe activități și evenimente sunt dedicate perechilor de îndrăgostiți, iată că la Constanța va avea loc un cros inedit, prin care participanții vor putea sărbători Dragobetele. Astfel, duminică, 21 februarie, de la ora 11.00, constănţenii şi turiştii aflați pe litoral se vor putea întâlni pentru a sărbători romantismul printr-o alergare plină de romantism, alături de persoana iubită. Potrivit unui comunicat transmis de Plus Communication, crosul Love2Run este organizat de Asociația Sportivă „SanaSport”, în parteneriat cu Primăria Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Radio Constanța  și se va desfășura pe scările din fața Plajei Modern din Constanța.

„Nimeni nu rămâne singur de Dragobete” Evenimentul sportiv-distractiv, care face parte din proiectul internațional „Maratonul Nisipului 2016”, are ca scop promovarea sportul de masă în rândul societății, prin distracție, a zonelor istorice din municipiul Constanța și a singurului maraton din Europa care se desfăşoară pe nisip. „Love2Run nu este o simplă cursă de alergare, ci o cursă a dragostei, în care vom face sport alături de persoana iubită. Este o cursă în care sărbătorim atât iubirea, dar în același timp marcăm și începutul primăverii, întrucât luna martie este foarte aproape. Nu este nicio problemă pentru cei care vor să participe la cros, dar nu au parteneră. Nimeni nu rămâne singur de Dragobete, iar noi vom avea grijă ca fiecare să alerge în cuplu și, de ce nu, să-și găsească și jumătatea”, declară Daniel Antonaru, președintele Asociației Sportive “SanaSport” și organizatorul Maratonului Nisipului.

Pregătiri pentru „Maratonul Nisipului” „Love2Run este ultimul cros-distractiv din seria celor trei evenimente care preced competiția internațională „Maratonul Nisipului”. A treia ediție a evenimentului internațional va avea loc în data de 27 martie 2016, în stațiunea Mamaia și se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță. În același timp, celebrul eveniment reprezintă un mijloc inedit de promovare a sportului de masă și a noului litoralul românesc la nivel internațional. Evenimentul conține trei probe competitive: cursa individuală de maraton (42,195 km), cursa de semimaraton (21,097 km) și cursa de 10 km și cursa populară „Family Run”, prin care se dorește promovarea sportului în familie și combaterea obezității infantile, fenomen care a atins cote alarmante în ultimii ani, în România”, se arată în comunicatul Plus Communication.

La ediția din acest an a Maratonului Nisipului, participanții vor alerga pentru o cauză nobilă, și anume ajutorarea copiilor născuți prematur sau cu afecțiuni medicale. Campania umanitară „Dăruiește Primul Zâmbet” este inițiată de Asociația „Dăruiește Aripi” și vizează reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou Născuți și a Compatimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Cei interesați să participe la cursa „Love2Run” sau la „Maratonul Nisipului” 2016 se pot înscrie online pe website-ul evenimentului, www.maratonulnisipului.ro.