Joi, 22 Octombrie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

“CULORILE PASIUNII”, EXPOZIȚIE DE TOAMNĂ A CAREULUI ARTELOR “AMFORA”, LA MUZEUL MARINEI ROMÂNE

Articol publicat Joi, 27 August 2020

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Culturale

Toamna se numără... expozițiile, chiar și în vreme de pandemie. Și pentru că sezonul autumnal este mereu special la malul mării, amplificând dragostea pentru artă și creativitate atât a artiștilor, cât și a iubitorilor de frumos, Careul Artelor „Amfora” vă invită, în luna septembrie, la o nouă expoziție de arte vizuale.

Denumit sugestiv “Culorile pasiunii”, evenimentul expozițional nu va avea un vernisaj propriu-zis, însă creațiile artiștilor expozanți vor putea fi admirate pe simezele Muzeului Național al Marinei Române, în sala "Clio", conform programului instituției muzeale, în perioada 7 -  27 septembrie 2020.

Lucrările, explorări creative, sunt semnate de membrii Careului Artelor „Amfora” Constanța: Elena Luminița Cârstea, Mihaela Cojocaru, Radu Iulian Dăineanu, Camelia Dediu, Niculina Dobre, Maria Magdalena Dogaru, Lucia Enache, Marcela Enache, Alice Hârtescu, Felicia Ion, Alina Ochea, Cristian Ogredof, Tina Milea, Raluca Munteanu, Oana Pârvănescu, Rodica Poșiar, Adrian-Vasile Rață, Maria Russu, Gabriela Schengen Rus, Vasilica Pop, Coca Spiridonică și Ecaterina Topor. Coordonatorul expoziției “Culorile pasiunii” este Nynna Vizireanu.

Organizatorii reamintesc faptul că. în perioada de restricție impusă de pandemia de COVID-19, programul de vizitare a muzeului este de miercuri până duminică, în intervalul orar: 09.30-12.30 și 13.30-16.30 (ultima intrare la ora 16.00) și că portul măștii este obligatoriu.