Sambata, 23 Ianuarie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Sfatul numerologului

Cum îți influențează numărul de telefon... viața

Articol publicat Marti, 02 Iunie 2015

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Paranormal - Mister

Sursa foto: megamillions24.com

Sursa foto: megamillions24.com
Sursa foto: megamillions24.com

Sursa foto: megamillions24.com

Pitagora afirma că toate lucrurile pot fi exprimate în termeni numerici, deoarece, în cele din urmă, totul se reduce la numere. Această afirmație stă, de fapt, la baza numerologiei, adică știința care se ocupă cu studierea semnificației numerelor și a influenței lor asupra vieții și destinului fiecărui om, de la data de naștere la numărul străzii/ apartamentului unde locuiești, anul și ziua în care vrei să te căsătorești, să pornești la drum, să începi o afacere, un proiect etc. Poate nu te-ai fi gândit că însăși alegerea numărului de telefon (fix sau mobil) are o semnificație covârșitoare asupra destinului acelei persoane.

Cum determini numerologia numărului tău de telefon? Numerologii spun că trebuie doar să aduni ultimele patru cifre ale numărului tău de telefon, fix sau mobil. Exemplu: 0723.320.431 (se adună ultimele patru cifre - 0+4+3+1=8, deci cifra care îți guvernează telefonul și, implicit, îți influențează viața, este 8).

De asemenea, dacă între cele patru cifre se repetă una dintre ele (de exemplu, cifra 3 apare de două ori), trebuie citită și semnificația acestei cifre, deși rezultatul adunării este altul.

Dar care sunt cele nouă cifre?
1 - Dacă rezultatul adunării ultimelor cifre ale numărului tău de telefon este 1, atunci posesorul acelui număr este o persoană cu mare putere de convingere, care știe să se facă auzită și poate fi urmată, cu ușurință, de către ceilalți. Chiar dacă reușești să îi influențezi pe cei din jur, trebui să fii conștient(ă) că poți obține ce dorești în viață, însă numai făcând eforturi în acest sens. Cifra 1 este benefică celor care se implică într-o nouă afacere, însă nu și în dragoste. Dacă cifra 1 se repetă în numărul de telefon, înseamnă că persoana care îl deține este influențată pozitiv, în scopuri creative. De asemenea, aceasta preferă independența.

2 - Cifra 2 este extrem de benefică pentru cei care caută dragostea adevărată, cu atât mai mult cu cât apare de mai multe ori în numărul de telefon. Această cifră sporește puterea de seducție, persoana în cauză fiind calmă, diplomată și, indirect, apreciată și la locul de muncă. Este caracteristică oamenilor direcți, cu principii bine stabilite și prevestește succes în domeniul vânzărilor.

3 - Această cifră este caracteristică artiștilor, scriitorilor de succes, conferind creativitate, originalitate și popularitate. Pe de altă parte, atenție, viața personală poate avea de suferit, cifra 3 stând sub semnul... infidelității.

4 - Nu este neapărat o cifră benefică și, din păcate, poate aduce cu sine o serie de greutăți asupra posesorului numărului de telefon respectiv. În general, viața profesională nu este mulțumitoare, stă sub semnul rutinei și al plictiselii, cifra 4 fiind caracteristică unei persoane cu un simț de aventură aproape... inexistent, care preferă stabilitatea. Este o cifră potrivită, totuși, celor aflați într-un post care necesită încredere și mare responsabilitate.

5 - Este cifra celor pasionați de aventură și schimbare, celor care iubesc să călătorească, a freelancer-ilor. Cifra 5 nu este benefică în sectorul sentimental, arătând teama de angajament într-o relație, fapt pentru care este nevoie de multă muncă și compromisuri, pe care, însă, persoanele guvernate de „5” nu prea sunt dispuse să le facă.

6 - Cifra 6 este adecvată unei persoane muncitoare, care nu fuge de responsabilități, precum: antreprenori, babysitter, profesori, menajere. Cifra 6 este favorabilă vieții de familie și prieteniilor, cât și celor care călătoresc des. Numerologii spun, totuși, să schimbi numărul de telefon dacă te afli încă în căutarea partenerului ideal, cifra 6 nefiind foarte potrivită în această situație.

7 - Este cifra celor atinși de geniu, inventatori, creatori, firi rebele. Nu este, însă, benefică celor care doresc să lege noi prietenii sau să își găsească un partener de viață. Cifră mistică, 7 este pozitivă pentru cei interesați de cunoaștere, învățare, asimilare de informații. Este, de asemenea, favorabilă celor care doresc să-și schimbe locul de muncă, întrucât se vor adapta rapid în altă parte. Aduce echilibru în viața celor pe care îi guvernează, însă, atenție, numărul de telefon redus la cifra 7, după adunarea ultimelor patru cifre, este predispus farselor.

8 - Dacă numărul de telefon pe care îl ai se... reduce la 8, în urma calculelor numerologice, atunci asta înseamnă noroc în ceea ce privește două aspecte: bani și dragoste. Este cu atât mai benefic cu cât se regăsește de trei ori în numărul tău de telefon. Deși aduce prosperitate și atrage încrederea partenerilor de afaceri, nu este benefic vieții de familie și nici împlinirii spirituale.

9 - Cifra 9 este destul de problematică, atunci când vine vorba despre viața de cuplu sau despre prosperitate. Este benefică, însă, terapeuților, cât și celor care lucrează în domeniul sănătății sau protagoniștilor unor acte de caritate. Cei care vor să își îmbunătățească sectorul financiar, respectiv cel al sănătății trebuie să își schimbe urgent numărul de telefon!