Luni, 28 Septembrie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

CUMPĂRAȚI COȘUL CU BUNĂTĂȚI TRADIȚIONALE DE LA BĂCĂNIA CÂMPENEASCĂ ȘI PUTEȚI CONTRIBUI LA SALVAREA MICUȚEI ALESSIA! ANTREPRENORII DE LA MALUL MĂRII RĂSPUND APELULUI UMANITAR!

Articol publicat Marti, 18 August 2020

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Cazul fetiței din Constanța, Alessia Lăcrămioara Curcă, a cărei unice șanse la viață o constituie un tratament care costă enorm, 2.1 milioane de dolari, a impresionat mii de oameni din toată țara, inclusiv antreprenori locali. Iată că pentru micuța în vârstă de numai un an și trei luni, bolnavă de amiotrofie musculară, se luptă acum nu doar mama sa, ci și prietenii și oamenii de bine de pretutindeni, din mediul online, care s-au mobilizat masiv pe rețelele de socializare, scopul fiind acela de a contribui cum poate fiecare la strângerea sumei de bani necesare începerii tratamentului cu Zolgesma, cel mai scump medicament din lume.

Apelului umanitar de pe Facebook a decis să îi răspundă și Băcănia Câmpenească aflată în Piața Brotăcei din Constanța. Sensibilizați de drama prin care trece Alessia și familia sa, antreprenorii care se ocupă de cunoscuta băcănie de la malul mării au decis să se implice în campania privind strângerea banilor destinați însănătoșirii micuței constănțence. Pe pagina oficială de Facebook a Băcăniei Câmpenești a fost postat, săptămâna aceasta, următorul anunț:

“Dragii noștri, cum nu putem rămâne insensibili la orice este legat de copii, prin acțiunile nostre, specifice unei băcănii, dorim să "contribuim" la sănătatea și fericirea Alessiei.
Așa că, pentru zilele următoare, începând cu data de 18 august până pe data de 25 august 2020, vă oferim câteva coșuri pline de bunătăți tradiționale în valoare de 100 lei coșul. Nu rămâne decât să achiziționați și să savurați produse gustoase și sănătoase, valoarea în bani a acestora mergând direct la Alessia. Coșul se ridică din Băcănia Câmpenească sau se stabilește livrarea lui de bun acord cu dvs.
Sănătate că-i mai bună decât toate și împreună să creștem șansele Alessiei!”.

Despre cazul micuței Alessia Lăcrămioara puteți citi aici, în articolul 101stiri.ro publicat zilele trecute, iar în ceea ce privește calitatea produselor oferite de Băcănia Câmpenească, vă asigurăm că puteți cumpăra cu încredere bunătățile tradiționale pe care le găsiți la băcănia din Piața Brotăcei, toate fiind proaspete, gustoase, sănătoase și furnizate de producători locali. Produsele pe care le găsiți pe rafturile Băcăniei Câmpenești le puteți studia și pe site-ul oficialhttp://www.bacaniacampeneasca.ro/ (vedeți aici mai multe despre Băcănia Câmpenească)

Sperăm că și alți antreprenori locali - și nu numai - vor fi sensibilizați de cazul micuței Alessia și vor decide să se implice, la rândul lor, în lupta pentru viața micuței de malul mării. Implicarea masivă a tuturor oamenilor cu suflet rămâne, în prezent, singura speranță în acest caz umanitar.

Reamintim că se mai poate dona și în contul Asociației pentru micuțul Noel, care participă și la campania pentru salvarea Alessiei.

Se poate dona astfel:

·       online cu cardul fara comision https://asociatianoel.ro/doneaza.html

·       BTPay: 0752.076.131

·       Revolut: 0752.076.131

·       transfer bancar:

Cont Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Cont euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Cont lire: RO38BTRLGBPCRT0532233601

Swift: BTRLRO22

Beneficiar Asociația pentru micuțul Noel

·       Paypal: https://paypal.me/asociatiaNoel

Donează sub formă de sponsorizare - www.asociatianoel.ro