Luni, 20 Septembrie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

DIFICULTĂȚILE DE ACCES LA FACEBOOK, INSTAGRAM, MESSENGER ȘI WHATSAPP, REMEDIATE

Articol publicat Vineri, 19 Martie 2021

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate

Numeroşi utilizatori din Europa, America de Nord şi Asia au semnalat, vineri, 19 martie 2021, probleme de acces la conturi online Facebook, Instagram, Messenger şi WhatsApp.

Facebook anunţă remedierea problemei tehnice care a blocat unele servicii online Facebook: "Am rezolvat problema pentru toată lumea, prezentăm scuze pentru inconveniente".

„În cursul zilei de vineri, o problemă tehnică a generat dificultăţi de acces la unele servicii Facebook. Am rezolvat problema pentru toată lumea, prezentăm scuze pentru inconveniente", a declarat un purtător de cuvânt al companiei Facebook, citat de CNBC.

Anterior, Facebook anunțase că depunea eforturi pentru remedierea problemelor și "revenirea la normalitate cât mai curând posibil".