Duminica, 27 Noiembrie 2022
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

DIRECȚIA 5, ÎN CONCERT ANIVERSAR LIVE, LA CONSTANȚA! CUM PUTEȚI CÂȘTIGA O INVITAȚIE DUBLĂ LA SPECTACOLUL “POVESTEA NOASTRĂ – 30 DE ANI”

Articol publicat Sambata, 03 Octombrie 2020

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene

Constănțenii mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a-și procura biletele la show-ul aniversar Povestea noastră – 30 de ani”, prin care una dintre cele mai îndrăgite formații autohtone, Direcția 5, marchează trei decenii de activitate muzicală de succes, în care a lansat hituri după hituri și și-a câștigat inimile fanilor din toată țara. Iată că Direcția 5 revine la Constanța, pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin”, unde va concerta pe data de 9 octombrie 2020, cu începere de la ora 19.30.

Artiștii de la Direcția 5 au fost mereu așteptați cu nerăbdare și extrem de apreciați de către constănțeni, fapt pentru care au susținut la malul mării, de-a lungul timpului, sute de concerte, atât pe scenele estivale, cât și ale cluburilor constănțene, iar acum, în ciuda contextului pandemic, și-au dorit să revină aici, în fața publicului preferat, pentru a sărbători împreună acest moment aniversar.

Spectacolul se anunță deja a fi unul de excepție, mai ales că Direcția 5 se află în turneu național cu “Povestea noastră – 30 de ani” și nu a dorit să-i ocolească pe fanii de la malul mării. Dacă doriți să-i revedeți pe cei de la Direcția 5, încă mai puteți achiziționa bilete de pe site-ul iabilet.ro, unde sâmbătă, 3 octombrie, mai erau disponibile tichete la următoarele categorii: I – preț 130 lei (doar 3 bilete), II – preț 110 lei (doar 5 bilete) și III – 90 de lei.

De asemenea, gazda evenimentului, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin”, vă propune și un concurs, dacă doriți să câștigați o invitație dublă la concertul aniversar Direcția 5. “Hai și tu pe 9 octombrie 2020 la Concertul aniversar DIRECȚIA 5 -"POVESTEA NOASTRĂ" - 30 de ani!

Pentru a aplica la concurs:

1. Setează-ti distribuirile publice să iți vedem intenția

2. Share la postare‼️

3. Etichetează prietenul cu care vrei să imparți invitația!

Concursul se va încheia miercuri, 07 octombrie 2020, ora 14.00.

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți folosind random.org

Multă baftă!

https://fb.me/e/g3VvVfsw9”, se menționează în anunțul postat pe pagina de Facebook a  Centrului “Jean Constantin”.

30 DE ANI DE HITURI CU DIRECȚIA 5

Cei de la Direcția 5 abia așteaptă reîntâlnirea cu publicul: “Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut. 

Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: "POVESTEA NOASTRĂ". În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi”.