Miercuri, 03 Iunie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

DISTINCȚIE ONORIFICĂ OFERITĂ PRIMARULUI ORAȘULUI TECHIRGHIOL, LA GALA AOR

Articol publicat Miercuri, 27 Martie 2019

de GRAȚIELA TULCEANU (office@101stiri.ro)

în Hot news, Politică-Administrație

În perioada 24-26 martie, Asociația Orașelor din România a organizat, la Bucureşti, gala și sedința aniversară a Adunării Generale „A.O.R. – 25 de ani de activitate”. Evenimentul a reunit primarii de oraşe din întreaga ţară şi principalii parteneri din cadrul Administrației Prezidențiale, ministerelor, agenţiilor guvernamentale. Au fost invitați să participe: Prim-ministrul României, Vasilica Viorica Dăncilă, miniștri, parlamentari, reprezentanți ai corpului diplomatic, reprezentanți ai structurilor partenere A.O.R. din țară și străinătate. 

Cu ocazia sărbătoririi a 25 de ani de la înfiinţarea AOR, primarului orașului Techirghiol, Iulian Constantin Soceanu, i-a fost înmânat, în semn de recunoaştere a meritelor sale, premiul pentru performanță și succes în administrația publică.

În cadrul acestui eveniment, președintele României, Klaus Iohannis, s-a întâlnit cu primarii din cadrul Asociației Orașelor din România pentru o dezbatere având ca temă, „Viitorul oraşelor româneşti în contextul european al conceptului de dezvoltare locală”. "Regenerarea oraşelor mici şi mijlocii va reprezenta în perioada următoare prioritatea zero a AOR. Localităţile noastre trebuie să fie frumoase, dezvoltate, populate şi să ofere generaţiilor care vin alternativa rămânerii acasă, nu a plecării în străinătate. De asemenea, aşa cum am subliniat de nenumărate ori, oraşul mic trebuie să reprezinte polul de dezvoltare zonală’’, a precizat preşedintele AOR, Mădălin Ady Teodosescu, prezent la întâlnire..