Miercuri, 12 August 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Divorț bombă în showbiz: Cheryl Cole divorțează după 19 luni de mariaj!

Articol publicat Luni, 11 Ianuarie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz

Sursa foto: capitalfm.com

Sursa foto: capitalfm.com
Sursa foto: capitalfm.com

Sursa foto: capitalfm.com

Superba cântăreață Cheryl Fernandez-Versini (ex-Cole), fostă membră a trupei Girls Aloud și devenită celebră mai ales în calitate de jurată în cadrul echipei show-ului TV „X Factor”, din Marea Britanie, trece prin clipe grele. Ceea ce până acum exista doar la nivel de zvon iată că se confirmă: Cheryl a depus actele actele de divorț după numai 19 luni de mariaj și nu pare a mai fi cale de întoarcere, după cum anunță unele publicații internaționale, printre care și Mirror.co.uk.

Frumoasa Cheryl și Jean-Bernard Fernandez-Versini s-au căsătorit în secret, după numai trei luni de relație. Totul s-a petrecut fulgerător, în anul 2014, luându-i prin surprindere pe fanii artistei. La fel de șocantă este, dealtfel, și vestea despărțirii celor doi. Totuși, în ultimele luni, presa britanică semnala unele neînțelegeri în proaspătul cuplu, generate de lipsa de comunicare. Se pare că principala problemă a constituit-o faptul că vedeta britanică vorbește foarte puțin franceză, în timp ce soțul acesteia nu prea se descurcă cu engleza. Cert este că dragostea sau atracția fizică nu au fost suficiente pentru ca cei doi soți să depășească barierele de limbă și de cultură, astfel că singura cale rămasă este divorțul pe cale amiabilă. Cheryl și Jean-Bernard sunt hotărâți să păstreze o relație de prietenie, pe viitor, spun surse din anturajul lor, citate de publicațiile internaționale.

Cheryl a mai fost căsătorită și cu fotbalistul englez Ashley Cole, de care s-a despărțit din cauza infidelităților acestuia.