Joi, 02 Aprilie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8103 $ 4.3389
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

DURERE FĂRĂ MARGINI LA CIMITIRUL DIN CUMPĂNA, LA ÎNMORMÂNTAREA LUI MARCEL TOADER

Articol publicat Miercuri, 07 August 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Showbiz

Sursa foto: huff.ro

Sursa foto: huff.ro
Sursa foto: huff.ro

Sursa foto: huff.ro

Cei dragi i-au spus "adio" miercuri, 7 august, omului de afaceri Marcel Toader, a cărui înmormântare are loc în cimitirul din localitatea constănțeană Cumpăna. Acesta a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni care au dorit să-i aducă un ultim omagiu. Afaceristul care s-a stins fulgerător, pe 3 august, la vârsta de numai 56 de ani, în urma unui infarct, își va dormi somnul de veci în cavoul familiei, unde odihnesc tatăl și bunica lui.  

Fiul Maximilian (22 de ani), mama Rădița, dar și Raluca, singura femeie care l-a făcut tată pe Marcel Toader, și-au strâns ultimele puteri și s-au ocupat de toate orânduielile dinainte și din ziua înmormântării, anunță click.ro. Mai mult, cei trei au amânat cât au putut de mult ziua înmormântării, întrucât și-au dorit să se perinde un număr cât mai mare de prieteni la căpătâiul lui Marcel, pentru a-și lua rămas bun.

La înmormântare nu este însă prezentă decât Raluca, mama lui Maximilian, femeia despre care Rădița Toader a avut numai cuvinte de laudă. A fost, până la urmă, nora ei preferată.

Marcel Toader a fost de trei ori campion cu echipa Steaua şi om de bază în naţionala de rugby, cu care a jucat la Cupa Mondială din 1987, după care a lăsat sportul pentru afaceri cu piscine și impresariat artistic.