Duminica, 06 Decembrie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Pe frecvenţele Radio Constanţa, începând de luni, 29 iunie

„E VARA TA, E RADIO VACANȚA!“, PENTRU PUBLICUL ESTIVAL DE PE LITORAL ȘI DIN DELTA DUNĂRII

Articol publicat Sambata, 27 Iunie 2020

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Culturale

„E vara ta, e Radio Vacanţa!“ se va auzi din nou, începând de luni, 29 iunie 2020, în programele transmise în direct, de pe litoral, din Vila numărul 1, Mamaia. Publicul estival va putea asculta din nou poveştile verii la Radio Constanţa, în ediţia estivală Radio Vacanţa. Programul va fi disponibil on air, pe litoral şi în Delta Dunării, dar şi online pe site-urile radiovacanta.ro şi pe radioconstanta.ro.

Cel mai îndrăgit program de radio estival din România va fi recepționat pe frecvenţele Radio Constanţa - 100,1 FM Constanţa şi Mangalia, 90,8 FM Eforie, 93 FM Tulcea şi 106,2 FM Sulina, zilnic, până la mijlocul lunii septembrie.

La Radio Vacanţa se vor auzi hiturile verii, dar şi cele mai importante ştiri de la mare şi din Delta Dunării. 

Potrivit unui comunicat transmis de jurnaliștii de la Radio Vacanța, „Programul estival care aduce vacanţa în sufletul românilor, oriunde s-ar afla, va include reportaje, recomandări turistice şi informaţii utile. Realizatorii Radio Vacanţa vor fi alături de ascultători, pentru a-i însoţi într-o vacanţă reuşită, în pofida restricţiilor sanitare impuse, obligatoriu de respectat”.

Aşadar, începând de luni, 29 iunie, pe frecvenţele Radio Constanţa, dar şi online, ascultătorii au întâlnire cu Radio Vacanţa, un program cu tempo de vară, axat pe atracţiile turistice din Dobrogea, cu accent pe litoral şi Delta Dunării.