Vineri, 10 Aprilie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8103 $ 4.3389
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

EMOȚII ȘI ENTUZIASM LA CAMBRIDGE SCHOOL OF CONSTANTA! SERBAREA DE SFÂRȘIT DE AN ȘCOLAR ARE LOC SÂMBĂTĂ, LA CASA DE CULTURĂ

Articol publicat Vineri, 10 Mai 2019

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Culturale

Pentru elevii prestigioasei instituții de învățământ de la malul mării, Cambridge School of Constanta, sâmbătă, 11 mai 2019, va fi o zi memorabilă, care va sta, fără îndoială, sub semnul emoțiilor #EndofSchoolYearCelebration 

După zilele de repetiții de joi și vineri, mâine, de la ora 11.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, este programată să se desfășoare serbarea de sfârșit de an școlar. Publicul care va fi prezent la acest eveniment special al Cambridge School of Constanta - părinți, bunici și prieteni ai elevilor școlii private - va avea prilejul să urmărească un program artistic atractiv, copiii purtând frumoase costume pregătite de croitoreasa școlii, pentru fiecare clasă în parte: de la nivelul preșcolar, primar, gimnazial până la liceu. Nu vor lipsi discursurile profesorilor, momentele coregrafice deosebite susținute de elevi și premiile acordate celor mai merituoși copii.

Potrivit Andei Nicola, specialist marketing în cadrul Cambridge School of Constanta, la serbarea găzduită de Casa de Cultură se va face premierea copiilor care au obținut cele mai bune rezultate în cadrul programului de educație financiară. “În anul școlar 2018-2019, programul de educație financiară a continuat! Incentive Financial Education este adjuvantul principal al elevilor în pregătirea bagajului de cunoștiințe financiare și antreprenoriale. Perioada de implementare a fost 10 septembrie 2018 – 10 mai 2019, timp în care aceștia vor beneficia de un sistem de recompense, bazat pe bancnote #instamoney. Profesorii au acordat aceste bancnote speciale după criterii bine stabilite, mai ales atunci când elevii au excelat în cadrul școlii sau în alte contexte extra școlare, pentru ca micuții să reușească achiziționarea premiilor din program”, a declarat Anda Nicola.

Specialistul în marketing din cadrul școlii private a mai adăugat: “Cu suportul BCR Banca Comercială Română, vom livra informațiile în cadrul workshop-urilor dedicate, iar pentru aplicarea cunoștiințelor acumulate, ne vor sprijini cu premii Bicicletele Pegas”.

Tot în cadrul programului de educație financiară, elevii din cadrul Cambridge School of Constanta s-au implicat, de-a lungul anului școlar, în mai multe evenimente notabile organizate de școala privată de la malul mării: Târgul de Ziua Educației, Târgul de Universități, Târgul de Vechituri, Business Club.

De Ziua Recunoştinţei, elevii s-au transformat în... bucătari pricepuți. Cei mici au pregătit prăjituri, dar au făcut şi o licitaţie în care şi-au vândut jucăriile pe care nu le mai foloseau. “Tot ei au organizat un târg de vechituri în scopuri umanitare, iar fondurile strânse au depășit așteptările, dovadă că membrii Business Club-ului și-au făcut bine temele. Buget, negociere și mai ales bilanț sunt câteva dintre noțiunile de educație financiară puse în practică de elevii școlii noastre”, ne-a mai spus Anda Nicola.

De asemenea, de Moș Nicolae, copiii de la centrul din Techirghiol s-au bucurat de încălțăminte nouă și de cadouri grație unei acțiuni a elevilor care au aplicat noțiunile predate la ore de educație financiară.

Le urăm și noi succes elevilor de la Cambridge School of Constanta, la serbarea de sfârșit de an, mai ales că și astăzi, 10 mai, pregătirile sunt în toi, iar emoțiile pe măsură.