Miercuri, 03 Iunie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

EVENIMENT ASOAF: CUM SĂ ACCESAȚI FONDURI NERAMBURSABILE, LA CONSTANȚA

Articol publicat Marti, 16 Aprilie 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate

Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF – BOW) – Filiala Constanța a organizat cea de a II-a ediție a Conferinței "Surse de Finanțare Nerambursabile în 2019 pentru afacerea ta, în mediul urban și rural" în data de 11 aprilie 2019, la Hotel Ibis Constanța.   

Speakerii invitați au prezentat informații de actualitate privind accesarea de fonduri nerambursabile și au răspuns punctual întrebărilor adresate de către cei participanți la eveniment, antreprenori sau doar aflați la început de drum, din diverse domenii de activitate: pensiuni, grădinițe, after school-uri, construcții și chiar pompe funebre.

Roxana Buhaiev, Șef serviciu politici implementare programe IMM OTIMMC Constanța a prezentat diverse finanțări prin OTIMMC Constanța, în timp ce Ludovic Fraico, Consultant, Șef departament Resurse Umane și Strategii- CCINA Constanța a prezentat o serie de programe pentru IMM- uri, atrăgând atenția asupra faptului că este deosebit de important ca un beneficiar să știe de la bun început ce nevoi are, ce obiectiv are și ce posibilități de aplicare.

Claudiu Teliceanu, Director Executiv Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii a prezentat noutăți din FNGC, iar Mihaela Ichim, Director zonal Banca Transivania, a precizat care sunt instrumentele de finanțare a IMM-urilor oferite de Banca Transilvania.

Conferința s-a bucurat de o prezență numeroasă, cca. 200 persoane au răspuns pozitiv invitației de a participa la eveniment. În cadrul manifestării, au avut loc și două tombole organizate alături de partenerii ASOAF, Maurer Imobiliare – premiul fiind un weekend în complexul sau rezidențial din Brașov și Opti Eni, care a oferit trei vouchere valorice, fiecare a câte 150 lei pentru cumpărături în sediile sale.

Mihaela Belcin, Președinte al ASOAF a declarat: „Cea de a II-a ediție a conferinței "Surse de Finanțare Nerambursabile în 2019 pentru afacerea ta, în mediul urban și rural" ne-a surprins printr-un număr foarte mare de persoane, sperăm noi, viitori beneficiari de proiecte, ce au participat la eveniment. Aceștia ne-au ajutat să realizăm un eveniment interactiv, în care dialogul a fost la înălțime. Ne bucurăm că am putut organiza un nou eveniment pentru comunitatea din Constanța și sperăm ca mulți viitori beneficiari să fi obținut informațiile necesare” .

În cadrul evenimentului, s-au strâns 286 lei, bani ce vor fi folosiți pentru cadourile de Paște acordate copiilor din Sanatoriul Techirghiol.

Partenerii evenimentul au fost: Maurer Imobiliare, Banca Transilvania, Dice Communications, Hotel Ibis Constanța, Opti Eni, iar partenerii media: Evenimente Constanța, Urban Constanța Media, 101stiri.ro și Radio Constanța.

Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF) – Filiala Constanța, membru fondator CAFA,  se implică prin proiecte și evenimente în viața comunității din Județul Constanța încă din anul 2005.