Miercuri, 03 Iunie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

EVENIMENT.... IREZISTIBIL, LA CAMBRIDGE SCHOOL OF CONSTANȚA. VÂNĂTOAREA DE OUĂ A DEVENIT TOT MAI POPULARĂ ȘI ÎN ROMÂNIA

Articol publicat Miercuri, 17 Aprilie 2019

de GRAȚIELA TULCEANU (office@101stiri.ro)

în Hot news, Culturale

Vineri, 19 aprilie, înainte de vacanță, elevii Cambridge School pornesc în căutarea ouălor de ciocolată, ascunse în curtea școlii, în iarbă sau în locuri unde cu greu iepurașul de Paște poate ajunge.

Ziua de vineri va fi însorită și se organizează fel şi fel de activități pentru toți elevii, de la cei mai mici de la grădiniță, care de-abia învață culorile ouălor de Paște până la liceeni, pentru care ciocolata poate fi o scuză bună să fugă de teme. După o perioadă plină de examene și examinări, acest eveniment devine irezistibil!

CAMBRIDGE SCHOOL OF CONSTANTA, ETALON AL ÎNVĂȚĂMÂNTULUI DE TOP

40% din elevii acestei prestigioase şcoli provin din diferite ţări: europene - Marea Britanie, Rusia, Spania, Italia, Slovenia, Grecia, Franţa, Olanda, Serbia, Macedonia şi ţări din afara Europei – Turcia, Liban, Coreea, Siria, Egipt, Mexic, Palestina, Iran, Ghana, Nicaragua şi Kazakhstan. 

Această eterogenitate culturală a condus la crearea în cadrul şcolii a unui climat educaţional multicultural tolerant, care promovează diversitatea, colaborarea şi respectul faţă de persoanele de religii şi naţionalităţi diferite. Cambridge School of Constanta promovează o atitudine tolerantă, deschidere către înţelegerea şi respectarea originilor culturale/etnice  şi sprijină dezvoltarea sensitivităţii culturale. 

Înfiinţată în anul 2002, sub numele de Lebanese School, sub patronajul Ambasadei Libanului în România, şcoala a trecut prin mai multe transformări, numindu-se Cambridge School of Bucharest Constanta Branch în 2006, când a devenit filială a Cambridge School Bucharest şi mai apoi, Educational Center – Cambridge School of Constanţa în 2008, când a fost autorizată de MECT ca şi Educational Center Constanţa prin OM nr. 5435/23.09.2008 şi acreditată de MEN prin OM nr.4893/26.08.2013 pentru toate nivele de educaţie: preşcolar, şcoală primară, gimnazială şi liceu.