Miercuri, 12 August 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

„Explozie balcanică” cu Ovidiu Lipan Țăndărică!

Articol publicat Joi, 03 Martie 2016

de Mihaela SĂNDULOIU (office@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene

Sursa foto: jurnalul.ro

Sursa foto: jurnalul.ro
Sursa foto: jurnalul.ro

Sursa foto: jurnalul.ro

Ovidiu Lipan Țăndărică, artistul cu talent de geniu, readuce conceptul de „explozie balcanică” într-un concert care va avea loc vineri, 4 martie, pe scena Berăriei H, începând cu ora 22.45. Repertoriul variază de la piesele originale ale maestrului Ovidiu Lipan Țăndărică, „Tango Toledo”, „Balerina”, „Ave Maria”, „Margareta” până la muzici tradiționale românești foarte cunoscute și îndrăgite: „Sârba lui Jenică”, „Hora moldovenească”, „Sârba de la Cozmești”, „Ciocârlia”, completat cu piese din repertoriul armânesc.

Invitații speciali ai serii sunt: Rona Hartner, Stelu Enache, Panțîru Brass și Grupul Balcano. Biletele au prețuri cuprinse între 25 (categoria C) și 60 de lei (categoria A), putându-se achiziționa de pe site-ul iabilet.ro.