Luni, 20 Septembrie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

FĂGĂDĂU: “SOLICIT GUVERNULUI SĂ ELIMINE RESTRICȚIA PRIVIND PROGRAMUL OPERATORILOR ECONOMICI PÂNĂ LA ORA 23.00”

Articol publicat Miercuri, 05 August 2020

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Politică-Administrație, Infoghid turistic

Sursa foto: Facebook Reporter Neptun TV

Sursa foto: Facebook Reporter Neptun TV
Sursa foto: Facebook Reporter Neptun TV

Sursa foto: Facebook Reporter Neptun TV

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, solicită Guvernului să elimine restricția privind programul operatorilor economici până la ora 23.00.

Edilul de la malul mării a declarat: "Situația turismului nu este deloc bună. Avem o scădere de 60-70% față de anul trecut. Solicit Guvernului să elimine restricția privind programul operatorilor economici până la ora 23.00, pentru că nu are nicio logică. Acolo unde este aglomerație, se poate interveni punctual. Mi se pare că se exagerează și nu înțeleg cui servește să exportăm turiștii români altor țări, cu care ne aflăm în competiție directă. Păi noi ce facem? Exportăm capitalul românesc?".

Reamintim că, începând de duminică, 2 august 2020, ora 12.00, în contextul pandemiei de coronavirus, potrivit unei hotărâri a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, activitatea cazinourilor, teraselor, cluburilor şi barurilor din municipiul București și şapte judeţe, printre care și Constanța, nu poate începe înainte de ora 06.00 şi nu se poate prelungi după ora 23.00.